top of page

BIO SKORO 30 KG LAKŠI I NOSIO DUGU KOSU! Pevač potpuno NEPREPOZNATLJIV

- isplivao 27 godina star snimak, haos na mrežama

Izvor: TIKTOK/@ESTRADANEWSOFFICIAL


Aca Lukas našao se u žiži interesovanja svih medija kada je nedavno prvi put govorio o tome da je jednom prilikom jedva izbegao sačekušu i sačuvao živu glavu.


Sada se ponovo našao u centru komentarisanja, ali potpuno drugačijim povodom. Na društvenim mrežama se munjevitom brzinom proširio 27 godina star snimak na kojem je pevač gotovo neprepoznatljiv. Mnogi kažu da, osim po glasu, niko ne bi mogao ni da posumnja da je na ovom video snimku iz 1995. godine upravo Aca Lukas.


On je tada imao znatno manje kilograma, kosu do struka i nije nosio bradu kao proteklih nekoliko godina. Jednom prilikom je u emisiji "Amidži šou" napravio šalu na račun svog izgleda devedesetih:


"Svi pevaju samo ja sam ružan", tako je trebalo da pevam. Ovde izgledam kao indijanska baba", rekao je pevač što je nasmejalo sve u studiju, a potom je otkrio:


"Tada sam još bio iole normalan, a kasnije, kada sam snimio "Pesmu od bola", imao sam 57 kilograma, zna se zašto, da ne ulazim u te teške teme. Jeo sam jednom u četiri dana, nisam spavao, ludovao sam. Sada imam 84 kilograma."Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page