top of page

Anastasija Ražnatović progovorila o zdravstvenom problemu koji ne može da kontroliše: Živim sa tim!

Javnost nije znala za njen problem dok nije postao očigledan

ATAImages/Antonio Ahel


Pevačica Anastasija Ražnatović potiče iz poznate porodice, zbog čega je njen život od najranijeg detinjstva medijski propraćen, što joj je na neki način i odredilo profesionalni put, te je odlučila da nastavi stopama popularne majke i uplovi u estradne vode.


Anastasija ipak malo govori o svom privatnom životu, a ono o čemu javnost malo zna, svakako je pevačicin zdravstveni problem, o kom je prvi put progovorila prilikom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića.


Tom prilikom mnogi su primetili da se Anastasiji tresu ruke, što su u prvi mah povezali sa tremom, jer je emisija išla uživo. Međutim, radi se o daleko ozbiljnijem problemu, što je Ražnatovićeva i priznala tom prilikom pred milionskim auditorijumom.

ATAImages/Antonio Ahel


- Vidi koliko mi se tresu ruke, to je meni prirodno - otkrila je Cecina ćerka kada je učestvovala u zanimljivom zadatku sa cigaretom i papirnom trubicom. Pipav zadatak i krupan kadar kamere jasno su zabeležili Anastasijin tremor ruku, sa kojim godinama živi. Voditelj je i sam prokomentarisao da je pomislio da je to od treme.

- Ma kakva trema. To je meni tako prirodno - priznala je Anastasija.


Iako drhtanje ruku mnogi povezuju sa starenjem, ono se javlja i kod mlađih ljudi i nije uzrokovano bolešću, naziva se fiziološki ili esencijalni tremor. Najviše se primećuje tokom pokreta, pogotovo pri korišćenju instrumenata, alata, pa čak i olovke, a mnogo manje kad ruke miruju. Drhtanje može biti pojačano stresom, ali i kofeinom i nekim lekovima, a lekari upozoravaju da može i da se pogorša tokom života. Takođe, može da zahvati i glavu i glasne žice, što izaziva drhtav glas, sa jakim tremolom.


Inače, Anastasija Ražnatović je mesecima u vezi sa srpskim reprezentativcem Nemanjom Gudeljom zbog kog se preselila u Španiju. Nemanja je Anastasiji za Dan žena priredio iznenađenje sa svojim ocem, što je ona podelila na svom Instagramu.

ATAImages/Mateja Stanisavljević


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page