top of page

Ana Nikolić se oglasila povodom navoda da ide na kliniku za odvikavanje: Otkrila sve detalje

Pevačica je pojasnila kakvim tretmanima će biti podvrgnuta

ATAImages/Antonio Ahel


U medijima je odjeknula vest da pevačica Ana Nikolić zbog nezdravog načina života i borbe sa porocima mora na kliniku za odvikavanje.


Kako bi stala na put raznim spekulacijama, Ana se oglasila i razjasnila o kakvoj je klinici reč i kakvim terapijama će se podvrgnuti. Naime, ona je ispričala da je u pitanju detoksikacija čitavog organizma, koja oporavlja telo.


- To je bilo kada su mi postavili pitanja: "Kako se borim sa hejterima?". Pa zavisi, ako mi pređu moju crvenu liniju, a jednoj vagi je ući u crveno je baš teško, jer sam mnogo tolerantna, a kad pređeš, umem da budem škorpija. To je mesto gde želim da idem, nije to klinika, to je više kao banja. Ne bih da zvučim kao baba (smeh), a detoks je od cigareta, korone i ostalo... Ovo nije klinika za odvikavanje - rekla je Ana za Pink.rs

ATAImages/Antonio Ahel


Podsetimo, nedavno se u medijima pisalo da Ana ide u privatnu kliniku u Austriju, a tada je izvor koji je dobro upoznat sa pevačicinim načinom života, otkrio kakvim tretmanima će Nikolićeva biti podvrgnuta.

Printscreen Youtube/Hype TV

- Prijatelji i saradnici su joj predložili da poseti jednu od poznatih privatnih klinika u Austriji gde su boravile mnoge javne ličnosti iz Srbije, a koja se bavi detoksikacijom organizma. Radi se o mestu koje se nalazi u mirnom delu Klagenfurta s pogledom na jezero, a ceo program prilagođen je tako da nakon završenih tretmana i pregleda, osoba koja se podvrgne detoksikaciji organizma bude izuzetno fizički i mentalno spremna za sve životne izazove. Program je baziran na holističkim tretmanima, masažama, limfnim drenažama i konzumacijama prirodnih čajeva koji se specijalno spremaju za ovu kliniku. Ani se izuzetno dopala cela priča, posebno kada su joj prosledili sajt klinike gde je videla kako to sve izgleda - kazao je tada izvor za Alo.


Inače, Ana Nikolić je najavila svoj prvi solistički koncert u Beogradskoj areni za koji se uveliko sprema i kojim će obeležiti 20 godina karijere. Isto tako, ne smeta joj da uporedo vodi medijski rat sa koleginicama Jelenom Karleušom i Milicom Pavlović.


Izvor: 24sedam.rs/Pink.rs

Comments


bottom of page