top of page

Ana Šupić i Marijana Tabaković: "Publika je prepoznala kvalitet i iskrenost"

Na zahtev gledalaca, popularna emisija "Popodne" traje duže, svakog radnog dana od 16.10 do 18 časova na Una TV

Foto: Promo Una TV


Popularna emisija "Popodne" osvojila je srce publike u kratkom vremenu i na zahtev velikog broja gledalaca, ovaj svojevrsni kolažni magazin od ove nedelje traje duže i emituje se svakog radnog dana od 16.10 do 18 časova.


Šarmantne voditeljke Ana Šupić i Marijana Tabaković ne kriju oduševljenje ali i olakšanje što je celokupna redakcija popodneva svojim predanim radom zadobila poverenje gledalaca koje je na kraju rezultiraralo željom za dodatnim važnim informacijama i temama koje pokreću mnoge institucije na akciju i značajno utiču na boljitak života mnogih naših sugrađana.


-Mnogo mi je drago što su gledaoci za kratko vreme zavoleli naše POPODNE i ukazali nam poverenje. Sve što radimo, radimo iskreno i mislim da je publika to prepoznala. Trudimo se da budemo aktuelni i da nam ništa ne promakne u šta su se gledaoci i sami uverili – kaže lepa voditeljka Ana Šupić. Ona ističe da će dinamika i dalje ostati ista i da gledaoci upravo to najviše i reaguju:


-Razgovori ne traju predugo već se odmah ide na poentu i time uspevamo da zadržimo pažnju svima. Najdraža mi je pohvala koja se tiče objektivnosti oko koje se izuzetno trudimo koja god tema da je u pitanju.


Što se tiče noviteta od ponedeljka, u produženom trajanju emisije biće dosta novih segmenata u kojima će se istaći tihi heroji, pokazati gledaocima pravi primeri ljudskosti:


-Humanost vraćamo na velika vrata jer nam nikada nije bila potrebnija. Takođe pripremamo posebnu rubriku koja će sasvim sigurno oduševiti ljubitelje životinja, a daćemo priliku i mladim kvalitetnim umetnicima koji nemaju gde da adekvatno predstave svoj rad, da dobiju svoj prostor i vreme u našem programu - otkriva Šupićeva.


I Marijana ne krije da joj prijaju pozitivne reakcije publike na emisiju "Popodne":


-Svakodnevno sam dobijala poruke gledalaca zašto emisija tako kratko traje, zašto ne produžimo, jer proleti! I vreme je da im ispunimo želju, jer smo i sami uvideli da određene dobre priče, teme zaslužuju više vremena. Drago mi je da je publika prepoznala našu energiju da stvaramo kvalitetan program i nastavljamo sa istim žarom u istom smeru. Već od ponedeljka vas očekuju nove, fenomenalne rubrike, zato budite uz Popodne u novom terminu od 16 časova – poručila je šarmantna Marijana Tabaković.


Izvor: Telegraf/PR
Comments


bottom of page