top of page

Aca Lukas za dublera daje 135.000 dinara, snimaće samo ovaj deo tela: Ovaj uslov mora da ispuni

Za ulogu Lukasa prvi pik bio je Marko Janketić, ali on nije mogao da prihvati ulogu zbog obaveza na drugom projektu, pa je produkcija sa Sašom Mirkovićem na čelu odabrala Mladena Sovilja

Foto: Kobra


Folker Aca Lukas i njegov producentski tim navodno nude čak 4.500 dinara dnevno osobi koja će u filmu i seriji "Kafana na Balkanu" "glumiti" njegove šake.


Glumac Mladen Sovilj će igrati Lukasa, ali će imati i ispomoć momka da umesto njega svira klavir i klavijature, pošto on to ne zna da radi. Od dublera, u oglasu koji je nedavno objavljen, traži se da ima slične šake kao Sovilj i da zna da svira oba instrumenta koja svira Lukas, saznaje "Kurir".


U nekim scenama biće zumirane šake za dirkama, a mora da se svira tačna kompozicija kako bi sve bilo verodostojno.

- Dnevnica za dublera će biti 4.500 dinara po snimajućem danu, snimanje traje do kraja aprila i imaće bar 30 snimajućih dana u tom periodu - stoji u oglasu.

Onaj koji bude odabran za ovaj posao zaradiće 135.000 dinara, odnosno 1.100 evra. Pripreme za snimanje "Kafane na Balkanu" traju već više od pola godina. Deo će biti rađen i u Sajarevu, ali i na Lukasovom novogodišnjem nastupu u jednom novobeogradskom hotelu.


Foto: ATA Images


Za ulogu Lukasa prvi pik bio je Marko Janketić, ali on nije mogao da prihvati ulogu zbog obaveza na drugom projektu, pa je produkcija sa Sašom Mirkovićem na čelu odabrala Sovilja, koji se proslavio ulogama u krimi-serijama "Južni vetar" i "Klan".


Podsetimo, Lukasovu majku Vidosavu trebalo bi da igra proslavljena srpska glumica Anica Dobra. Folkerovu bivšu suprugu Sonju trebalo bi da dočara atraktivna Teodora Bjelica, a menadžera i producenta Sašu Mirkovića, Andrija Kuzmanović.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page