top of page

Šavija nakon što ju je Stefan pretukao vidi samo na jedno oko: "Brinu o meni kao kad sam u pelenama"

- On - zdrav, prav, ništa mu ne fali - rekla je ona

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Instagram/natasa.savija, Marko Jovanović


Bivši zadrugar Stefan Karić nalazi se u pritvoru, gde će provesti 30 dana zbog nanošenja teških telesnih povreda Nataši Šaviji.


Nataša je bila neko vreme u bolnici, gde je imala i operaciju, a sada se osvrnula na čitavu situaciju.


- Kada neko kaže: "Niko nije očekivao od takve dobrice, nešto mora da se desilo, da čujemo i njegovu stranu priče", zanima me kakva to strana priče, zaboga, može da bude, da opravda ovo?! A priča je bila u njegovoj glavi, verovali ili ne - poručila je Šavija, a potom dodala:


- On - zdrav, prav, ništa mu ne fali. Ja - težak prelom jagodične kosti, oko i vilica se spustili (reči doktora i zabeleženo u izveštaju), hospitalizacija, nesnošljivi bolovi posle operacije, infekcija rane ispod oka, na sve to svaki dan po bolnicama, infuzije, samo kašasta hrana i krevet. Vidim trenutno na jedno oko, a ishod neizvestan! Trauma, košmari... Kosu još ne smem da raščešljam jer me boli teme kako me je krvnički čupao...


Ona, takođe, dodaje da za svaku povredu ima dokaz u vidu lekarskog nalaza i izveštaja specijaliste.


- Je l' vam poznato posle nekog zločina da govore za zločinca:"Pa, bio fin, niko to od njega nije očekivao"? Tako bih vam uslikala izveštaje da vidite da sve što kažem je zaista tako! Ali verujte mi! Imam sve crno na belo, samo zbog sudskog procesa ne bi trebalo da objavljujem. Ali doći će dan i za to. Voleli me, ne voleli, mislili o meni loše, dobro, ja nisam bitna u priči, ovo ne sme da se radi! Niko ne bi hteo da gleda svoje dete u ovom stanju i da mora da ga neguje kao kad ga je dizao iz pelena. A o stanju moje porodice da ne pričam - napisala je ona na Instagramu.

Printskrin: Instagram/natasa.savija


Izvor. Telegraf

Comentários


bottom of page