top of page

Šakira i Pike posle raskida: Otkriveno koliko je Šakira zaradjivala, a koliko Pike

Svetska pevačica Šakira i fudbaler Pike su u vezi već od 2011. godine, a upoznali su se na snjimanju njenog spota za pesmu „Waka Waka” namenjenoj svetskom prvenstvu fudbala 2010. godine. I ako nikad nisu ozakonili svoju zajednicu brakom, životom u dugogodišnjem emotivnom odnosu dobili su dvojicu sinova - Milana (9) i Sašu (7), a stekli su i veliko finansijsko bogatstvo.


Slika: spiegel.de


Sledeći informacijama iz španskog lista „Marca” kolumbijska pevačica i fudbaler posle raskida moraće da se dogovore sve u vezi preraspodele imovine. Naime, Šakira je zahvaljujući uspešnoj muzičkoj karijeri u poslednjim godinama zaradila oko 300 miliona evra, dok je sa druge strane Žerar Pike u sličnom vremenskom periodu zaradio „samo” 80 miliona evra.


Slika: marca.com


S’ tim što nikad nisu pred zakonom ozvaničili zajednicu, njihove lične zarade ostaće netaknute, ali zato će pored dogovora o starateljstvu nad sinovima morati da se stekne dogovor oko zajedničkih investicija poput kuće u Esplugesu de Ljobregatu u vredonsti od 4,5 miliona evra i još jedne kuće u blizini Kamp Nou-a u vredonsti od 5 miliona evra.


„Momački“ stan u Barseloni u kojem trenutno živi Pike posle raskida je u njegovom vlasništvu. Sledeći informacijama španskog lista „Marca”, stan se nalazi u srcu grada Barselone poseduje tri sprata, veliku terasu, bazen i vredi oko 4,5 miliona evra.


Izvor: blic.rs

Comments


bottom of page