top of page

Đole Đogani je pre Vesne i Slađe voleo ženu koju su mu branili: Sreli su se posle 40 godina

Roditelji njegove tadašnje devojke bili su protiv njihove veze

Copyright ATAImages/M. M.


Svima je poznato da je Đole Đogani bio u braku sa Slađom Delibašić sa kojom ima dve ćerke, te da je trenutno u vanbračnoj zajednici sa Vesnom, koja je pevačica u grupi "Đogani", a sa kojom je dobio sina Adriana i ćerku Lauru.


Međutim, denser je pre ženidbe i dece bio veliki zavodnik, a u jednu ženu je bio ludo zaljubljen. No, ona mu je bila zabranjena ljubav, jer se njeni roditelji nisu slagali da bude sa njim.


Koliko ju je voleo govori i činjenica da joj je posvetio pesmu koju je Vesna otpevala!

ATAImages


- Imao sam zabranjenu ljubav iz detinjstva, ali njeni roditelji nisu hteli da nas puste da imamo našu ljubav. Njoj su toliko branili da su je na kraju udali protiv njene volje za drugoga - ispričao je Đole i otkrio kada su se ponovo sreli:

- Sreo sam je za 8. mart, posle četrdeset godina. Nisam ni znao ko je ona, pitala me je da li može da se fotografiše sa mnom. Samo prepoznajem neke oči, ali bilo je hiljadu i više ljudi. Nekako je stala čudno i sramežljivo, kao da hoće da mi kaže, a ja žurim i želim da idem dalje. Na Fejsbuku je pustila zajedničku fotografiju i napisala: ‘Hvala ti, ovo mi je želja nakon toga da te ponovo vidim'.


Vesna se nije ljutila na Đoleta, a čak je i u spotu pustila prave suze!

Antonio Ahel/ATAImages


- Vesna je isto simpatično odreagovala na sve to, kao i ja. Tako je nastala pesma - priča Đole i dodaje:


- Snimali smo spot u Sarajevu i jedan mali segment u Beogradu. Sve je snimano oko šest dana i filmska je priča. Vesna je, inače, ovu pesmu otpevala lepo i emotivno, njen senzibilitet i suze u spotu su pravi. Nema tu laži i prevare, plakala je na setu i nismo mogli da je umirimo.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page