top of page

Za 23 godine braka, imali smo odnose 4 puta dnevno svaki dan: Šok priznanje bivše žene NBA legende

Ugrubo, to znači da su najmanje 33.600 puta upražnjavali odnose

Foto:1 / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Larsa Pipen, nekadašnja supruga legende Čikago Bulsa Skotija Pipena, iznela je nedavno u javnosti neka zanimljiva otkrića iz svog privatnog života, a koja se tiču seksa!


Naime, Larsa tvrdi da je tokom braka sa Pipenom koji je trajao 23 godine, svakog dana četiri puta imala seks sa suprugom - što znači da su upražnjavali odnose najmanje 33.600 puta za to vreme.


Njih dvoje su se venčali 1997. godine, imaju četvoro dece zajedno, rastali su se 2016. godine, potom pomirili, a onda i zvanično razveli 2021. godine.


- Nikada nisam imala slobodan dan za 23 godine. Uvek sam imala odnose četiri puta dnevno, svaki dan - poručila je Larsa gostujući u jednom emisiji u SAD.

Printskrin: Instagram/larsapippen


Pomenuta Larsa je navodno bila i u vezi sa Malikom Bizlijem, te je, prema navodima medija, 2019. provela i noć sa košarkašem Benom Simonsom. Svojevremeno je bila jedna od najboljih drugarica Kloi Kardašijan, ali su odnosi zahladili kada je priznala da je bila sa Tristanom Tompsonom koji je nešto kasnije završio sa Kloi.


Larsa trenutno ima 49 godina i njeno bogatstvo se pre izvesnog vremena procenjivalo na 10 miliona dolara. Dok je bila mlađa, radila je kao model. Takođe, glumila je u nekoliko serija, kao i rijalitija, a trenutno je u vezi sa sinom Majkla Džordana - Marksuom.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page