top of page

Unuk Enesa Begovića nosiće ime po pokojnom ocu? Armin nije stigao da upozna sina...

Porodica pevača čeka dan kada će beba doći na svet

Printscreen/ Instagram/enesbegovic63


Armin Begović, sin pevača Enesa Begovića, preminuo je iznenada u 29. godini, a iza sebe je ostavio trudnu suprugu, koja bi uskoro na svet trebala da donese njihovu bebu.


Kako se navodi, prema pisanjima domaćih medija, Almina nosi dečaka, a on će nositi ime po ocu koji nije stigao da ga upozna.

Printscreen/ Instagram/enesbegovic63


- Almina je dobro, koliko može biti u celoj ovoj tragediji, koja je zadesila porodicu. Nosi muško dete, sina, koji će se zvati po ocu - Armin. Dete će uneti koliko-toliku radost porodicama u ovoj tragediji, ali neće nadomestiti tugu i bol zbog preranog gubitka Armina. Iako nije prisustvovala dženazi supruga, što je običaj kod muslimana, svi su se plašili da nešto ne krene po zlu, te da se Almina ne porodi dok joj ukopavaju muža. Obe porodice, Begović i Gadžo, veliki su vernici, tako da ih je u celoj ovoj tragediji, gde je prerano prekinut jedan život, Alah ipak nagradio muškim naslednikom, koji će obrisati suze i vratiti osmeh na njihova lica - tvrdi izvor za Srpski Telegraf i dodaje:


- Kada smo čuli da je Almina odlučila da sinu da ime Armin, bili smo u istom trenutku i srećni i tužni, ali nam je drago što će Armin živeti kroz sina. Kako Enes podnosi sve ovo, bolje da ne pričam. Nadam se da će ga unuk malo podići, ipak je to sin njegovog Armina, i siguran sam da će biti najbolji deda.

Facebook PrintscreenAmir Haspa Spahic


Kako se, inače, navodilo, Armin je navodno godinama bolovao od autoimune bolesti, a kako se nezvanično saznaje, Arminu se u organizmu pojavila bakterija koja je dovela do ozbiljnih zdravstvenih problema.


Armin je sahranjen 15. juna, a sahrani su prisustvovali samo muškarci, što je običaj kod njih. Veliki broj Enesovih kolega takođe je bio prisutan, kako bi mu pružili podršku.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page