top of page

Udaje se ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić: Glumica zakazala venčanje u tajnosti

Anđela potvrdila radosne vesti

Foto: Instagram/_blejzmodesti


Nakon skoro tri godine veze, glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš zakazali su svadbu za jun.


Vest o proslavi pokušali su da zadrže u tajnosti. Znali su samo roditelji i najbliži prijatelji, ali onda se informacija proširila.


- Tačno je da se udajem, ali sam tužna što je to neko meni blizak otkrio jer sam želela da to sačuvam od očiju javnosti. Hvala na lepim željama, ali o privatnom životu ne želim da pričam - rekla je Anđela za "Blic".

Printskrin: Instagram/_blejzmodesti


Ova vest je obradovala i roditelje, glumce Branku Pujić i Gagija Jovanovića, koji su zeta zavoleli još pri prvom susretu.


- Srećni su, jer će konačno svoju vezu ozvaničiti i pred zakonom i pred Bogom. Sve detalje drže u strogoj tajnosti i žele da tako i ostane. Svečani ručak zakazan je za polovinu juna. Branka pomaže Anđeli oko same organizacije. Svakako su Anđela i Mihail dogovorili restoran i dekoraciju, kao i muziku što je najvažnije. Ostalo su sitnice. Branka je poznata kao neko ko voli da preuzme organizaciju na sebe, te je to bilo tako i ovog puta. Sa Anđelom bira i venčanicu koju će glumica poneti na svadbenoj proslavi - otkriva izvor i dodaje:


- Branka i Gagi su otpočetka zavoleli zeta i oduvek su priželjkivali da se ta veza kruniše brakom. Ipak, Gagi i Anđela imaju posebnu povezanost, naročito što je ona jedinica pa je on emotivno primio vest da će je odvesti pred oltar - završava izvor za "Blic".


Izvor: Telegraf/Blic

bottom of page