top of page

Tužna životna priča Soraje Vučelić: Rano ostala bez majke, odrasla u Domu za nezbrinutu decu

Kasnije su Anka i Soraja uspele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razbolela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina


Slika: Instagram/sorajavuceliPoznata srpska starleta Soraja Vučelić imala je izuzetno težak život, ona je još kao mala ostala bez majke, a odrastala je u Domu za nezbrinutu decu da bi se kasnije prebacila u hraniteljsku porodicu.


Tek je kasnije tokom života starleta je uspostavila komunikaciju sa ocem.


Rodila se u Kninu 1986. godine, a njenu majku Anku roditelji su izbacili iz kuće kada su saznali da je trudna jer se nisu slagali sa njenim izborom. Iako su se prvo preselili u Bar, Anka nije imala od čega da je izdržava pa je poslala u hraniteljsku porodicu u Vojvodini.


Zbog daljine, susreti majke i ćerke nisu bili mogući, tako da je Anka posle nekoliko meseci Soraju smestila u Dom za nezbrinutu decu "Mladost" u Bijeloj.


Kasnije su Anka i Soraja uspele da uspostave dobar odnos sa Ankinom porodicom, ali se Anka razbolela i preminula kada je Soraja imala tek 17 godina.


Starleta je nakon toga odlučila da se preseli u Beograd i izbori za sebe. Prvi put se pojavila u "Velikom bratu" 2011. godine, a to je iskoristila kao odskočnu dasku za dalju karijeru starlete.


Prinskrin: Instagram/sorajavucelicDok je boravila u rijalitiju, za razliku od ostalih učesnika, koji su kao kontakte ostavljali telefone članova porodice, Soraja je, pošto nema majku, a oca nije želela da eksponira, ostavila broj telefona svoje tadašnje najbolje drugarice koja je potvrdila njenu priču.Info: Telegraf.rs
bottom of page