top of page

TRANSFORMACIJA Helena Topalović napravila promenu u svom izgledu, svi u šoku

Odmah pokazala kako sad izgleda


Foto: Printscreen/instagram


Ćerka Milana Topalovića Topalka, Helena, koja je udata za biznismena Dragana Aleksića, inače bivšeg muža voditeljke Jelene Dimitrijević, prepoznatljiva je po dugoj crnoj kosi, a sada se odlučila za promenu u svom izgledu.


Helena je, naime, objavila snimak i fotografije na kojima se vidi da je značajno skratila svoju dugu kosu, koja joj je bila zaštitni znak.Foto: Printscreen/instagramTopalkova ćerka sada ima paž frizuru, a boju nije menjala, te je i dalje crnka.

U snimku na kom pokazuje kako sada izgleda ona se smešila, verovatno zadovoljna rezultatima svog frizera, a našalila se i time što je napisala šta je razlog za ovakav potez.


- Takav mi je horoskop - poručila je Helena, a komentari su se nizali: "Sada je druga osoba", "lepa uvek", "lepša si sa dugom kosom", "izgledaš starije sada", "šta uradi to od sebe?!"...


Inače, Helena ne skriva da uživa u luksuznim stvarima, pa je tako nedavno pokazala da je vozni park njenog supruga i nje uvećan za novu "paklenu mašinu", čija cena se kreće između 100.000 i 120.000 evra.


Izvor: Alo.rsComments


bottom of page