top of page

Tanja Savić ispisala decu iz privatne škole na Senjaku: "Trošila je mnogo novca, nije joj lako..."

Tanja je prelomila i kada se preselila u Smederevo, odlučila je da decu upiše u državnu školu

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Tanja Savić dok je živela u bračnoj zajednici sa bivšim suprugom Dušanom stanovala je privatno na Bežanijskoj kosi, a sinovi Đorđe i Maksim pohađali su privatnu internacionalnu školu na Senjaku za koju je ona izdvajala paprenu količinu novca na mesečnom nivou.


Međutim, nakon što se rastala od supruga Dušana Jovančevića, ali i usled krize posle pandemija korona virusa, pevačica je napravila drastičan potez.


Tanja je prelomila i kada se preselila u Smederevo, odlučila je da decu upiše u državnu školu.


- Sada kada su deca sama sa njom i kada sama odlučuje o njihovom životu, Tanja je otkazala privatnu školu kako bi smanjila troškove. Upisala ih je u državnu školu u Smederevu gde i žive. Tu su sva deca iz komšiluka, a mogu da idu pešaka do škole,što Tanji mnogo znači. U Smederevu ih svi poznaju, pa joj je nekako mnogo lakše, jer je u Beogradu stalno bila pod stresom. Deca se ne bune, svejedno im je gde idu u školu, a Tanji znači, em što im je blizu, em je ništa ne košta. Ipak, mora da povrati sav izgubljeni novac kako bi ponovo mogla da ulaže u nove pesme i spotove. Nije joj lako, svakako, ali bori se kako ume i kako može. Dušan je poludeo kada je čuo da deca idu u državnu školu, ali kako iz Australije ne može ništa da uradi, tako je i ostalo - rekao je svojevremeno izvor za „Star“.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page