top of page

Supruga pevača otkrila sa čime se susrela u trudnoći,i dalje strahuje:Savetovali su mi da prekinem..

- Kada je reč o podršci mom zdravlju i bebinom razvoju trudila sam se, takođe, da pojednostavim korake - napisala je Aleksandra

Foto: Instagram/_mrs.vaskovic_


Supruga Bojana Vaskovića, frontmena "Leksington benda" , Aleksandra, na društvenoj mreži Instagram sa svojim pratiocima deli i lepe, ali i one teške trenutke koje proživljava u trećoj trudnoći


Naime, Aleksandra i Bojan imaju ćerku Anđelinu i sina Mihajla, a uskoro će dobiti još jednu devojčicu i presrećna mama nedavno je otkrila kako provodi dane pred porođaj.


- Tokom ove trudnoće upravo sam se oslonila na sopstvene osećaje, pratila sam potrebe svog tela možda i više nego u prethodne dve i čini mi se poprilično neosetno je iznela do skoro samog kraja (koliko je to moguće sa dvoje male dece). Kada je reč o podršci mom zdravlju i bebinom razvoju trudila sam se, takođe, da pojednostavim korake - napisala je Aleksandra koja je malo pre toga otkrila da su joj lekari, zbog loših ultrazvučnih markera, savetovali da prekine trudnoću.


- Ostala sam vam dužna ovu objavu, koja je rekla bih po interesovanju jedna od najiščekivanijih. Čekala sam ovoliko dugo jer nisam bila spremna da je podelim, iako sam to jako želela. Naime, kao što sam u par navrata spominjala, ova trudnoća je protekla i i dalje protiče obojena bojaznošću, kada je reč o bebinom zdravlju. Ono što me je ovaj put iznenadilo, je što bebini ultrazvučni markeri nisu bili najbolji u tom trenutku i savetovan mi je prekid trudnoće. Da budem preciznija, postojala je sumnja da sa bebom nešto genetski nije u redu. Koliko je to mene iznenadilo i uplašilo nije potrebno opisivati - podelila je Aleksandra bolne periode u vezi sa trudnoćom.


Supruga popularnog pevača u osmom je mesecu, a tek sada je smogla snage da progovori o problemima u trudnoći. Aleksandra je došla do cilja, a to je da je sa njihovom devojčicom sve u najboljem redu i da će im krajem godine njen dolazak ulepšati živote.


Suprug Bojan joj je od prvog trenutka bio najveća podrška. Podsetimo, Vaskovići su pre nekoliko godina kada je na svet stiglo njihovo prvo dete, Anđelija, preživeli pravu dramu pošto je devojčica prevremeno rođena.


Foto: Instragram/_mrs.vaskovic_


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page