top of page

Starlete koje su reklamirale "Šmeker tim" oglasile se za Telegraf nakon hapšenja prevaranata

Navodno je oštećeno više od 1.000 osoba, a sve su radili tako što su falsifikovali tikete

Foto-montaža: ATA Images, Nikola Tomić, Pixabay


Policijski inspektori sa Čukarice su nakon višemesečnog operativnog rada, u saradnji sa kolegama iz Valjeva i Loznice i Posebnim tužilaštvom za visokotehnološki kriminal uhapsili 11 osoba za kojima se na teret stavlja više krivičnih dela prevara i pranje novca. Devet osoba je iz Valjeva, dok je 2 iz Beograda.


Kako Telegraf saznaje, oni su preko Fejsbuka i Intagrama na stranicama "Šmeker tim", koje su reklamirale naše pevačice i starlete, nudili dojave za klađenje na fudbalskim utakmicama i uzimali novac ljudima dovodeći ih u zabludu da će da dobiju.


Među starletama koje su reklamirale profil nalaze se Sandra Afrika, Tamara Đurić, Dragana Mitar, Elenora Miljković, Stanija Dobrojević, Iva Grgurić i Nataša Radan.


Pobednica treće sezone rijaltii Zadruga Iva Grugurić oglasila se za Telegraf.rs i otkrila nam da nije znala da se oni bave prevarama. - Iskreno nisam znala da se oni time bave, nisu mi tako rekli, da sam znala nikada ne bih reklamirala - rekla je Ivana i dodala.


- Ja sam ih samo jednom reklamirala i kad su mi ljudi javili da su pokradeni i kad su mi sve objasnili ja sam onda svima koji su me pitali rekla da ne igraju i da oni kradu - završila je Iva za Telegraf.rs.


Takođe smo kontaktirali i Tamaru Đurić koja nije želela da priča o ovome.

- Nemam komentar - rekla je kratko Tamara.


Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Sandrom Afrikom i starletom Draganom Mitar koje nam nisu odgovarala na pozive do puštanja ovog teksta.


Prinskrin: Instagram/dusan_smeker_tim5


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page