top of page

Sloba uputio košarkašima reči od kojih ćete se naježiti: "Pobedite, za Borišu, za sve nas!

- Ako osvoje, pevaću im i svadbe i šta god požele! Samo neka osvoje - kazao je pevač sa osmehom

Foto-kolaž: FIBA, Antonio Ahel/ATAImages


Sloba Radanović iz sveg srca podržava naše reprezentativce koji se danas, u nedelju 10. septembra, bore za zlato na svetskom prvenstvu u košarci!


Pevač je pred nastup u jednom klubu u Novom Sadu govorio o našim košarkašima koji srce ostavljaju na terenu i poslao im je moćnu poruku. U izjavi je spomenuo i našeg Borišu Simanića koji je tokom Mundobasketa, nakon udarca koji je dobio na terenu, izgubio bubreg.


- Bukvalno, vidiš da igraju za njega. Neka pobede i za njega i za sve nas! Neka osvoje ovo prvenstvo. Našem narodu treba nešto da nas digne, da nas trgne i da nas udari nešto pozitivno posle svega što nam se dogodilo. Želim im svu sreću! - počeo je Sloba.


Na pitanje da li postoji šansa da im on peva na dočeku koji će svakako biti održan u Beogradu, Radanović je sa osmehom poručio:


- Ako osvoje, pevaću im i svadbe i šta god požele! Samo neka osvoje.


Košarkaška reprezentacija Srbije danas, u nedelju, od 14.40 igra protiv selekcije Nemačke, u okviru finala Mundobasketa.


Direktan TV prenos meča možete ispratiti na kanalu RTS1, kao i na SportKlubu 1, sa početkom u 14.40, a tektualni prenos meča, moći ćete da ispratite na Telegraf Sportu.


Izvor: Telegraf.rsbottom of page