top of page

Slađa Alegro je smršala neverovatnih 30 kilograma: Pevačica sada ima 52, a ovo je njena dijeta

Uz pomoć ishrane i vežbanja uspela je da vrati nekadašnju liniju, a zahvalna je i suprugu Zoranu na podršci

Foto: Nikola Tomić


Pevačica Slađa Alegro dugo je vodila borbu sa kilogramima nakon što se drastično ugojila tokom trudnoći.


Naime, pevačica je došla do broja 82 kilograma jer se, kako ističe, opustila i prosto su joj druge stvari bile na pameti.


- Baš sam bila debela, da ne kažem kao krmača! Imala sam 82 kilograma, što je mnogo na moju visinu. U trudnoći sam se opustila jer sam išla ka ostvarenju svoje najveće želje. Za sve ostalo me je bilo baš briga. Jela sam dnevno i po 300 grama čokolade, kao i razne "fast fud" obroke, a to je ostavilo traga na mojoj figuri. Dok sam bila trudna, nisam ni mislila o kilaži, ali kada sam se porodila, shvatila sam da to neće tako lako nestati - rekla je Slađa.

Pevačica je istakla i da se baš pomučila da povrati mladalačku figuru, budući da je to jako teško nakon porođaja i da treba dosta rada na sebi.


- Trudne žene misle da će se lako otarasiti viška kilograma, ali to zaista nije tako. Pogotovo ako ste u godinama u kojima sam ja rodila Milu. Nakon trudnoće treba dosta da se radi na sebi da bi se telo vratilo u normalu.


Slađa je smršala 30 kilograma i sada ima 52 kilograma. Uz pomoć ishrane i vežbanja uspela je da vrati nekadašnju liniju, a zahvalna je i suprugu Zoranu na podršci.


- Moj suprug Zoran je pravi vojnik! On mi je pomogao da kontrolišem šta jedem, što je veoma važno ako nemate dovoljno volje. Potpuno sam promenila način ishrane, izbacila slatkiše, a dosta mi je pomogla i ćerka Mila. Zbog nje sam počela uveče da ležem na vreme i da ustajem rano, a to je jako bitan faktor kada je mršavljenje u pitanju - objašnjava pevačica.


Jelovnik Slađe Alegro sada izgleda ovako:


DORUČAK: Sendvič sa ćurećim prsima i čaj.


RUČAK: Piletina sa salatom.


VEČERA: Riba sa grilovanim povrćem.


Izvor: Telegraf.rsComments


bottom of page