top of page

Senidah o najtežem periodu u životu, gubitku majke: "Mislila sam da neću preživeti..."

"Bila je jedna pesma na albumu, podsećala me je na nju. Kada sam radila u studiju odmah su počele suze", ispričala je ona

Foto: ATA Images


Slovenska pevačica Senidah jedna je od najpopularnijih mladih pevačica na domaćoj sceni, ali privatni život vešto uspeva da sakrije od javnosti, a sada je progovorila o najvećem životnom gubitku, smrti njene majke.


Kako sama ističe, pevačica sve u životu radi sama i ne oslanja se na druge, po uzoru na pokojnu majku.

- Za drugo ne znam, ceo život sam gledala jednu ženu koja je radila sve sama, moja mama. Možda imam i zbog toga problem u privatnom životu. Ja sam ja. Sve znam sama, čak i ono što ne treba ili ne moram. To zna da bude problem nekim muškarcima, ali i nekim ženama, ja sam u stvari muškarac - počela je Senidah, pa otkrila da su poslednja dva albuma, koja su je lansirala na sam vrh estradne scene, posvećene upravo njenoj majci.


- Iskreno pričam, „Bez tebe“ je prvi album bez mame. Bila je jedna pesma na albumu, podsećala me je na nju. Kada sam radila u studiju odmah su počele suze, odmah sam znala da ću je tako nazvati i album sam joj posvetila. Drugi album „Za tebe“, može biti i za moju dušu, ali je posvećen njoj. Jer, ona je uvek govorila "Daj mi nešto življe, daj mi nešto veselije", a na drugom albumu imam puno takvih življih pesama, može da se nađe. Volela je pozitivniju muziku - ispričala je pevačica, pa otkrila da se i dalje bori sa velikim gubitkom:

Printskrin: Instagram/senida_h


- Od njene smrti je prošlo deset godina. Nije lako. Ni danas nije lako. Tada misliš da nećeš preživeti, ako se njoj nešto desi, idem i ja za njom, ali ono, tu si, ideš dan za danom. Kao lakše je, ali setiš se uspomena i pitaš se: "Gde je ta osoba? Gde je ta osoba i zašto je nema?" Nije lako, pogotovo kada imaš teže dane. Baš je teško, ali ne smeš da se prepustiš tim momentima - govorila je Hajdarpašićeva i dodala:


- Puno toga mi je ostalo od mame. Ona je stalno meni govorila da sam ja posebna. Da sam savršena. Neka rođaka onda kaže - niko nije savršen. Moja mama kaže: "Moja Senida jeste." Ja sam njoj bila super. Znala je da mi kaže da sam se popravila i onda ja znam da sam se ugojila. Bila mi je prijateljica, mogle smo da se smejemo i sve, ali čim me pogleda, nisam smela da pisnem. Čak ni u 27. godini, nisam smela da pisnem, to je bilo pre nego je preminula - ispričala je Senidah u emisiji "PopTok" za Nova.rs.


Izvor: TelegrafComentários


bottom of page