top of page

Seksi iz "Crnog Ceraka" za Telegraf: Moja mama više ne mora da radi, a to mi je bio prvi cilj

U razgovoru za "Telegraf", jedan od članova, Relja Despotović, otkrio je kako se nosi sa obožavateljkama, kakva je njegova veza sa Anastasijom Ićurup, ali i kako je poboljšao svoj, ali i kvalitet života svoje porodice

Foto: ATA Images


Mnogi su već ranije čuli za jedno od najlepših beogradskih naselja Cerak. Ukoliko i nisu, za njega su saznali zahvaljujući popularnoj trep grupi "Crni Cerak".


Poslednjih nekoliko meseci ova grupa momaka je dostigla toliku popularnost da su celo leto proveli radno, ali ni tu ne planiraju da stanu. Za Novu godinu pevaju u jednom od beogradskih klubova, a i do tada već imaju dosta nastupa.


Ipak, da im slava nije udarila u glavu, pokazuje njihovo i dalje skromno i prizemno ponašanje.


U razgovoru za "Telegraf", jedan od članova, Relja Despotović, poznatiji pod umetničkim imenom "Seksi", otkrio je kako se nosi sa obožavateljkama, kakva je njegova veza sa bivšom Zvezdom Granda Anastasijom Ićurup, ali i kako je poboljšao svoj, ali i kvalitet života svoje porodice.


A kako te porodica oslovljava?

-Oni me zovu "konju" (smeh).


Kako su najblizi reagovali na tvoju veliku popularnos?

-Nije ni njima odmah došlo u glavu da sam popularan. Mama je shvatila kad smo otišli na glasanje... Kad je videla da se ljudi okreću i da me gledaju, tada je shvatila da je to što radim uspešno.


Da li planiras zauvek da ostanes na Ceraku?

-Da! Ćale mi se rodio na Ceraku, ja sam se rodio na Ceraku i moje dete će se, nadam se, roditi na Ceraku. Trenutno živim sa majkom i burazerom, a nadam se i da ću se osamostaliti, ali ne daleko od njih.


Imas li neki ritual pred izlazak na binu?

-Iskreno, nemam. Baš smo Lacko i ja komentarisali to skoro. Jedino što radim jeste "frontmenka", popijem punu čašu viskija sa tri kocke leda". To volim tokom nastupa da uradim.


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page