top of page

Rada Manojlović tvrdi da joj je otac preživeo pokušaj ubistva: "Upao je sa pištoljem"

- Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder - rekla je ona

Foto: A. Nalbantjan


Pevačica Rada Manojlović veoma je vezana za oca, što često ističe.


Zbog toga, ona je izabrala da joj on bude menadžer, bar na neki period, ne bi li se osećala sigurnije, međutim, sada je otkrila da mu je to zamalo došlo glave.

- Moj otac je bio žrtva tokom perioda kada je radio kao moj menažder. Nikada neću zaboraviti kada su pokušali da ga ubiju tako što su prevrnuli automobil u kome je spavao i isčupali mu volan. Prestravila sam se, ali na svu sreću izašao je nepovređen. Moj otac je izuzetno spretan i snalažljiv čovek, a i imali smo sreće - ispričala je jednom prilikom Rada za "Svet" i opisala da je i ona bila napadnuta:


- Jednom je pijani gost sa repetiranim pištoljem upao pod šator u kom sam pevala i uzviknuo: Sve ću da vas pobijem. I to samo zato što pevač sa kojim sam tada radila nije znao da otpeva neku pesmu koju je ovaj tražio. Jedino što je tada učinilo da se osećam zaštićenom jeste upravo što je moj tata bio sa mnom. Inače, ne stidim se što sam pevala na takvim mestima. Na to sam izuzetno ponosna.


Podsetimo, Radin otac se bavi poljoprivredom, te Rada redovno ulaže u mašine i imanje jer nikada nije zaboravila koliko se on žrtvovao za nju.


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page