top of page

Potresna ispovest Ace Bulića: Progovorio o velikoj tragediji koja je zadesila njega i Anu Ćurčić

Biznismen je otkrio i da se sa Anom čuo pre Zadruge i dodao da to nije ona Ana koju on poznaje

Foto-kolaž: Nikola Tomić, Antonio Ahel/ATA Images, Youtube/ Zadruga Official


Ugledni beogradski biznismen Dragan Aca Bulić, dugo je bio u medijskog ilegali povodom dešavanja u Zadruzi, ali je sada rešio da otvori dušu.

Naime, Aca je progovorio o počecima svoje veze sa Anom Ćurčić, gubitku njihovog deteta, a dotakao se i Zvezdana Slavnića.


Aca je na početku razgovora otkrio kako je počela njihova ljubav i kako su se upoznali on i Ana.


- Vraćamo se u Titovo vreme, davno je to bilo. Moja prva, dečija ljubav. Sve najboje mogu da kažem o njoj i o tom periodu. Ja ću uvek biti tu za nju. Upoznali smo se još u nekom periodu kad smo bili klinci. Imao sam 10. ili 11 godina. Igrali smo fudbal, ona je kao devojčica igrala lastiš. U to vreme nije bilo telefona. Družili smo se, sedeli na klupici... - započeo je Bulić.


Biznismen je otkrio da i on takođe sumnja da je njihovo dete živo, kao i da su ga tražili u više navrata.


- Davno je to bilo. Svaka moja ćelija pulsira da je naše dete živo, insinktivno znam da jeste. Bilo je pokušaja da ga nađemo. Nismo otišli u dotičnu agenciju da to prijavimo. Ana se time bavila. Moja lična istraživanja su ukazivala na to da su u to umešana dva lica iz poznatog beogradskog porodilišta, dva doktora koja danas žive u inostranstvu - iskren je Aca.


On ističe da bi najviše voleo da dete nađu.


- Naravno da gajim nadu. Život piše filmove i čvrsto verujem u to da je dete živo. Voleo bih da nađemo dete - dodaje on.


Aca je dodao da poštovanje postoji, a da je svako od njih krenuo na drugu stranu.

- Obično veze posle 7, 8 godina puknu. Bili smo mladi, tragedija nas je poremetila, putevi su nam se razišli. Poštovanje još postoji. Sigurno da nas je tragedija udaljila. Sreću smo potražili na drugim stranama - ističe Aca.


Biznismen je dodao i šta se dešavalo nakon raskida sa Anom.


- Koliko ja znam, mislim da se ona odmah posle mene spojila sa Zvezdanom i počela da se zabavlja s njim. Posle toga se udala za drugog čoveka sa kojim ima dvoje divne dece, pa se posle vratila opet Zvezdanu. Ne znam previše o tom delu, nisam je nikad ni pitao - dodaje Bulić.


Bulić je takođe otkrio i kako je došlo do upoznavanja sa Zvezdanom.


- Kada žena spomene muškarca, to automatski izaziva ljubomoru. Zvezdana znam od pre njihove veze preko nekih prijatelja s Dorćola koji su bili bliski mom ocu. Zvezdana znam kao Dorćolca, kao mangupčića, lepog dečka... Nema ništa negativno o njemu da kažem iz tog perioda. Nismo imali nekih dodirnih tačaka nikad da bismo se družili - iskren je Dragan, a onda se dotakao i njihovog odnosa:


- Meni je ona uvek delovala zadovoljno i srećno. Nisam nikad posumnjao na nešto što sada gledamo u rijalitiju. Takva njihova toksična veza mi nije padala na pamet. Znam da su ga i njena deca obožavala - dodaje Aca.


Biznismen je otkrio i da se sa Anom čuo pre Zadruge i dodao da to nije ona Ana koju on poznaje.


- Pričali smo na tu temu, dao sam joj podršku. Rekla mi da želi da uđe i da se tako prikaže u najboljem svetlu. Pričali smo koliko je sposobna za to. Mi različito vidimo i ponašanje nije uvek ono što osoba jeste. Ana koju ja poznajem nije Ana iz rijalitija. Tako isto mislim da Zvezdan glumi i da nije pravi Zvezdan - ističe Bulić i dodaje da kod nje vidi dosta nesigurnosti.


- Ana koju ja znam je jedna divna devojčica koja ne voli da se svađa. Prepamenta, elokvetna sa nekom energijom privlačnom i žesnkom. Ja nju znam kao devojčicu, a sad je žena. Ima tu puno nesigurnosti i puno stvari koje mi ne leže - iskren je on.


Aca je otkrio i da li ga je Ana nekada zvala za pomoć.


- Jeste, više puta. Nikad nisam pitao za detalje, dovoljno je bilo samo da zatraži pomoć - rekao je Aca Bulić za "Pink".

Foto: Kobra


Izvor: Telegraf.rs/Pink

bottom of page