top of page

Potresna ispovest ćerke Džeja Ramadanovskog: "Vreme ne leči ništa. Nedostaje mi"

Marija Ramadanovski otkrila je kako se sada oseća, ali i kada joj tata najviše nedostaje

Printskrin: Instagram/marija_ramadanovski


Na sutrašnji dan navršiće se dve godine otkako je preminuo legendarni pevač Džej Ramadanovski. Najteže njegovoj porodici, posebno ćerki Mariji koja je bila jako vezana za oca.


- Vreme ne leči ništa , samo napravi još gore - reči su ćerke pevača kojima je započela svoju bolnu ispovest o voljenom ocu.


Naime, pevačica Marija Ramadanovski otkrila je kako se sada oseća, ali i kada joj tata najviše nedostaje.


- U početku ne znaš ni šta te je snašlo. Kada ti već dopre do glave šta se desilo, tada ti je tek najgore. Što se mene tiče vreme ne leči ništa, samo još gore napravi jer shvatiš šta se desilo i još više nedostaje. Možda taj prvi deo jeste stresniji, ali tad još nisi pri sebi - rekla je pevačica i dodaje:


- Meni svakodnevno nedostaje. Ja ga stalno pominjem, on je bio moj pokretač kroz život. Mislim da će mi tek kroz život nedostajati u nekim najznačajnijim trenucima. Ja još nisam svesna potpuno jer gde god da pogledam, vidim njega. Da li upalila TV, radio, Instagram, uvek je tu prisutan. Zbog toga i nemam takav osećaj kao da je umro, ali kad pomislim na groblje jeza me hvata - rekla je ona za Kurir Televiziju.


Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page