top of page

Porodica obeležila drugu godišnjicu smrti Džeja Ramadanovskog: Potresne scene na groblju

Na crvenim ružama u obliku srca stajala je tužna poruka

Foto: ATA Images/Antonio Ahel


Danas je održan dvogodišnji pomen Džeju Ramadanovskom, a na Novo groblje stigli su najbliži članovi porodice i prijatelji.


Andrijana Tomanić, Džejeva prijateljica, Acko Nazirović, Stevan Anđelković, kao i njegov kum Zoran Jagodić Rule, među prvima su stigli, te je deo u Aleji zaslužnih građana gde je sahranjen pevač, ispunjen cvećem.


Jedan buket, ipak, privukao je najviše pažnje. Na crvenim ružama u obliku srca stajala je poruka:

- Prošle su dve godine, ali uspomene na tebe nikada neće proći. Nedostaješ svakog dana, sve više i više, zauvek u mom srcu - prenosi 24sedam.

Adil Maksutović, došao je na Novo gorblje sa suprugom i Džejevom ćerkom Anom, te su ostavili cveće i zapalili sveće, a i pevačeva bivša supruga Nada odala mu je počast sa ćerkom Marijom, koja se najpre oglasila emotivnim rečima na Instagramu uz očevu fotografiju.


Podsetimo, Džej je preminuo u 56. godini od srca. Njemu je tada pozlilo, a lekari Hitne pomoći pokušali su reanimaciju, ali mu nije bilo spasa. Iza sebe je ostavio brojne hitove, a najpoznatiji "Nedelja" kao da je bila i njegova sudbina, jer je umro baš na taj dan.


Foto: ATA Images/Antonio Ahel


Izvor: Telegraf.rComments


bottom of page