top of page

Pevač iz prve generacije "Zvezda Granda" otkrio istinu o Saši Popoviću posle 20 godina!

Mislio je da direktor "Granda" maltretira ljude

Copyright ATA Images/Antonio Ahel


Pevač Darko Filipović poslavio se u prvoj sezoni talent-šou programa "Zvezde Granda", gde je zauzeo visoko četvrto mesto u superfinalu.


Za kratko vreme je postigao veliki uspeh, a osim po hitovima s početka karijere, publika ga pamti i po imitacijama raznih kolega sa estrada, a ona gde karikira ponašanje Tanje Savić prepričava se i dan danas.


Iako je za kratko vreme postigao veliki uspeh, Filipović se nakon prvog albuma "Trebaš mi" vrlo brzo povukao sa scene.


Darko se 2016. godine oženio Jasnom, a sada je, nakon dvadeset godina poznanstva, otkrio pravo mišljenje o direktoru "Grand" produkcije, Saši Popoviću. Pre takmičenja u pomenutom talen-šou, imao je potpuno drugačiju sliku.

ATAImages/ Antonio Ahel


- Sašu Popovića sam upoznao 2003. godine. Pre toga sam imao mišljenje o njemu da je jako strog i da maltretira. Međutim, kada sam ga zaista upoznao shvatio sam da je on sasvim običan čovek i jedan domaćin. On se prema šestorki odnosno prvoj ekipi Zvezde Granda postavio kao otac - rekao je pevač.


Darko se potom osvrnuo na privatni život, koji danas provodi znatno drugačije nego u doba najveće popularnosti, a uloga oca ga je promenila iz korena.


- Radim često i gledam da sam što više sa porodicom i detetom. Ne želim da propuštam njenu mladost i želim da to proživim kao otac - rekao je Filipović, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel


Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page