top of page

Ovo mnogi nisu znali o Dačiću: Iz ovog razloga ne slavi rođendane

Ministar je ispričao i šta je doživeo u Brazilu

Printskrin: Youtube/amigshow


Ministar spoljnih poslova Ivica Dačić gostovao je u emisiji "Amidži šou", a tom prilikom je izneo brojne detalje o svom životu koji mnogi nisu znali.


Voditelj Ognjen Amidžić mu je čestitao rođendan, koji je bio 1. januara, a Ivica je otkrio da ne slavi rođendane.


- Ja ne slavim više rođendane, pošto me je sramota da kažem koji je po redu. Bilo je složeno. Meni je rođendan 1. januara, to je najnezgodniji dan za rođendan, zato što svi slave Novu godinu, a u suštini ne znaju da slave moj rođendan. Ove godine sam se spasio, dva puta sam već za Novu godinu bio na inauguraciji brazilskog predsednika - istakao je on.

- Po njihovom ustavu, kad se izabere novi predsednik, mora 1. januara da bude inauguracija, svi dolaze tad, niko ne dolazi sa prevelikim dobrim raspoloženjem. Uglavnom padne na mene da ja idem na te događaje, dva puta sam već bio - rekao je Dačić, a potom otkrio gde se najčudnije proslavlja Nova godina:


- Nova godina u Brazilu, tamo je leto, to je nenormalna situacija, jelka, a oni u kupaćim kostimima. Kod njih predsednici ne traju dugo, ovoga su hapsili, sad je postao predsednik. U Rio de Ženeiru, doček je na plaži na Kopakabani, tu dođu nekoliko miliona ljudi - ispričao je Dačić.

Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page