top of page

Ovo je bajkovita ljubavna priča Željka Samardžića i njegove supruge: Osvojio sam neosvojivu tvrđavu

Iako nije baš uživao u podršci okoline, uspeo je da, kako i sam kaže - osvoji neosvojivu tvrđavu


Foto: Instagram/zeljko_samardzicPevač Željko Samardžić i Maja već dugi niz godina uživaju u braku. Pevaču je porodica na prvom mestu i izuzetno je ponosan na svoju skladnu zajednicu.


Ipak, kada je poželeo da "ona ponese njegovo prezime", mnogi su mu govorili da nema šanse.


- Izdvajala se iz mase svojom povučenošću i smirenošću. Upoznali smo se kada sam pevao na jednoj igranci na kojoj se našla, a potom smo se sreli i na njenoj maturskoj večeri. Bio sam direktan i odmah sam je priupitao da mi bude žena - rekao je on.


- Svi su mi govorili da nemam šanse, ali eto, uspeo sam, praktično sam osvojio neosvojivu tvrđavu - ispričao je Željko, piše "Grand onlajn", a pevač je nastavio o tome kako sa suprugom deli i najmanje probleme, te da su njih dvoje i veliki prijatelji pored toga što su supružnici.


- Ne postoji bolji psiholog za mene od moje žene Maje. Ja sa njom sednem, mi smo neverovatni drugari, delimo i najmanje probleme. Zaista imam skladan brak i divnu porodicu - istakao je Samardžić i dodao da, kako vreme prolazi, sve bolje i bolje funkcionišu.


- Ko prvi ustane on kuva kafu. Ja se najčešće potrudim da to bude ona (smeh). Podjednako smo dobri u kuvanju kafe. Tokom niza zajedničkih godina stekli smo isti ukus za mnoge stvari, pa i za kafu - otkrio je on.Foto: Nikola TomićIzvor: Telegraf.rs


Comentarios


bottom of page