top of page

Ovo je žena Gorana Bregovića: Evo kako danas izgleda misteriozna Dženana, kažu da je bila najlepša

Goran i Dženana imaju troje dece, Unu, Lulu i Emu

Foto: Kobra

Goran Bregović je već skoro tri decenije u braku sa Dženanom, koju je upoznao još davne 1977. godine, kada je imala samo 16 godina.


Supruga ovog poznatog muzičara vešto se izmiče iz očiju javnosti, a razlog za to je jednostavan - njen suprug je slavan, dok ona ne želi da bude deo medija jer nije javna ličnost.


Za Dženanu je uvek važilo to da je odmerena i smerna, a uz njeno ime je išao epitet i da je jedna od najlepših žena u Jugoslaviji, te "najlepša Sarajka".


- Ma, kakva lepotica. Ja sam starica. Ali možete da me pitate kako se osećam kao majka čija je ćerka umetnica - kazala je jednom prilikom Dženana za Blic.


Naime, Dženana je nedavno boravila u Berlinu zajedno sa njihovom ćerkom Unom, a zahvaljujući društvenim mrežama sada možemo videti kako danas izgleda ova misteriozna supruga Brega.

Njih dve su se za ručak uputile u jedan restoran, gde su uživale u obroku. Takođe, posetile su i muzej tokom svog boravka u Berlinu.

- Moja mama i ja smo šokirane kako izgleda muzej u Berlinu zato što svaka kuća u našoj zemlji izgleda ovako - napisala je ona u opisu fotografije.

Printskrin: Instagram/unabregovic


Poznato je da je par u jednom trenutku promenio i adresu stanovanja, a odluka je pala na Pariz.


Podsetimo, Goran i Dženana imaju troje dece, Unu, Lulu i Emu.

- Treba se ženiti. Morate imati nekoga u životu da napravi ravnotežu, da vam život ne pretegne u jednu stranu. Brak i porodica tome služe - kazao je Brega jednom prilikom.

Izvor: Telegraf.rs/Blic.rs

Comments


bottom of page