top of page

Ovako izgleda majka Milice Dabović: Ćerki je velika podrška, a sličnost između njih je neverovatna

Nevenka je svojevremeno objavila fotografiju sa ćerkama Anom i Milicom

Foto: Nikola Tomić


Bivša košarkašica Milica Dabović često je isticala da ima podršku roditelji u svemu što radi, ali je interesantno da ih nikada nije eksponirala na mrežama.


Naime, njena majka, Nevenka Dabović, ne pojavljuje se u javnosti, te mnogi ne znaju kako ona izgleda.


Nevenka je svojevremeno objavila fotografiju sa ćerkama Anom i Milicom.


Mnogi kažu da je Milica baš liči na majku i da je njena kopija.


Podsetimo, Milica je jednom prilikom pričala o detinjstvu, a dotakla se i roditelja.


- Mama je imala invalidninu 20 eura, znate šta ste mogli sa 20 eura, a tata je imao 300 eura platu i mi smo svi živeli od toga i delili taj red čokolade na četiri kockice, a ne jednu čokoladu na četiri reda, a ima malo više redova kao što i znate. Prodavao je sve iz kuće da bi nas prehranio i ono što ja sa ponosm ističem je da smo mi u fižideru uvek imali jedno tele zaklano i jedno prase, jednostavno imali smo šta da jedemo, a to je najvažnije jer je otac oduvek govorio da snaga ulazi na usta, koliko jedeš toliko ćeš biti dobar na terenu. - rekla je pa nastavila:


- Da li smo imali da obučemo, ne mogu da se setim, dobijali smo jednom godišnje poklone od Deda Mraza jer se tata prerušavao u Deda Mraza i poklanjao nam. Sećam se tih trenutaka kada sam sve želela, i sestrino i bratovo, sve što je bilo u onoj vreći jer uvek mi je bilo malo. Kao devojčica koja je odrastala bez ičega, ja sam htela sve. Opet, ja pamtim detinjstvo na najlepši mogući način zato što mi je donelo toliko dobrog. Donelo mi je te trenutke radosti. Sve što sam starija shvatam koliko su moji roditelji dragoceni, koliko sam zahvalna, napravili su od mene... iako mene ljudi generalizuju i razapinju jer ne znaju šta mi je u duši, jer me nisu upoznali - rekla je Milica nedavno


Izvor: Telegraf.rs


bottom of page