top of page

"Omalovažavali su ga zbog kilograma, Nikola mu je pomagao da zaradi":Zadrugarka otkrila nove detalje

Samo tri dana pre masakra bila je u društvu ubice

Foto-kolaž: Antonio Ahel/ATAImages, MUP, Youtube/zadruga official


Uroš B. (21) napravio je krvavi pir u okolini Mladenovca, kada je usmrtio osmoro i ranio četrnaestoro ljudi, u noći 4. maja.


Nakon osam sati potrage, uhapšen je i predat policiji u Smederevu, a danas je priveden i njegov otac Radiša B. kod koga je, kako saznaje Telegraf.rs, pronađeno oružje, koje je oduzeto.


Inače, ubica Uroš se družio sa brojnim zadrugarima, a jedan od najbližih prijatelja mu je Nikola Đorđević.

Foto: Instagram/nikola_djordjevicc


U javnosti su od tada izašli snimci i sa Filipom Carem, a i sa Deniz Dejm. Ovih dana su isplivali i snimci na kojima je ubica blizak i sa bivšom zadrugarkom Deniz Dejm, a sada se oglasila i bivša učesnica "Zadruge 6", Sofija Una Manić, koja je tri dana pre masakra bila u društvu ubice.


Sofija je do detalja opisala kako se Blažić ponašao te noći. Na prvu loptu stekla je utisak da je pristojan i fin mladić sa osmehom na licu, pa mu je čak dozvolila i da je odveze kući nakon noći provedene u klubu.


- Uroš je tu noć bio u ulozi obezbeđenja. Vozio nas je, mi smo sedeli pozadi. U jednom momentu, kad smo izlazili iz kola, ispao mi je deo električne cigarete, on je samoinicijativno uzeo da mi potraži. Cele večeri je sedeo u ćošku, pio je vodu, nije ni pušio. Miran, staložen, kulturan - ispričala je bivša zadrugarka i dodala...


- On je imao ogroman višak kilograma i Nikola mi je pričao da su ga dosta zbog toga omalovažavali. Njih dvojica su gajili istu strast prema motorima i Nikola mu je pomogao da zaradi radeći kao obezbeđenje, trenirao je, ali motiv je, kako sam čula, omalovažavanje, a taj utisak sam i ja stekla - izjavila je Sofija Una za "Srbiju Danas".


Izvor: Telegraf

Comments


bottom of page