top of page

Nedavno se udala za tajanstvenog biznismena, a sada je Indi progovorila razvodu

Indi je svojevremeno istakla da se udala za čoveka kog voli i da ne zna da li je on pravi, da će vreme to pokazati

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira


Pevačica Indira Aradinović Indi nedavno je u tajnosti stala na "ludi kamen", a sada je otkrila istinu o navodnom razvodu.


Naime, Indi je obrisala sve fotografije sa njenim misterioznim izabranikom sa društvene mreže Instagram, a tim povodom se sada oglasila i istakla da ona uživa u braku.


- Nisam se razvela, ne znam o čemu je reč. Ako se ikada budem razvela, saznaćete prvi - rekla je Indi kroz osmeh za Republiku.


Indi je svojevremeno istakla da se udala za čoveka kog voli i da ne zna da li je on pravi, da će vreme to pokazati.

- Ne osećam se kao mlada, nevesta, jer sam ja žena u zrelim godinama. Za mene brak nije isti kao u onom periodu kada sam imala 20 godina. Udala sam se za čoveka koga volim, a da li će biti onaj pravi - vreme će pokazati. Nisam bila u venčanici, bila sam u haljini koja je svečana, za ručak povodom venčanja - ističe pevačica.


Za razliku od drugih kolega i ličnosti sa estrade, pevačica je skrivala detalje veze, ali i venčanja, te je otkrila zašto je to uradila.


Indi sa misterizonim muškarcem uživa u ljubavi:

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira


- Nisam jedva čekala već mi se desilo. Nisam neko ko je sebe video kao ženu i majku, ja sam umetnica, već mi se dogodilo. Ne kačim detalje jer je to nešto intimno i moje. Bilo je čudno, lepo, uzbuđeno, bilo je tu raznih emocija. Taj dan su se naše porodice i upoznale, mislim da je to jako lepo. Zanimljivo je i drugačije, dosta je bilo spontanosti. Ništa se nije radilo za druge, sve je bilo intimno i lepo - kaže Indi.


Izvor: Telegraf.rs

bottom of page