top of page

"Mislila sam da sam umrla, molila sam ga da me vozi u bolnicu": Sara otkrila šta se dešavalo

- Sara ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći - napisala je Una


Foto-montaža: Instagram/uki_qTiktokerka Una Kablar, poznatija kao Uki Ku, objavila je na svom Instagram profilu da su njena sestra, ali i dete od dva meseca, sinoć doživeli stravično fizičko nasilje


Una je na svom Instagramu napisala da je njenu sestru pretukao muž, uz pretnje da će joj oduzeti starateljstvo nad detetom ukoliko se razvede od njega.


Njemu je zbog svega što se dogodilo određena zabrana prilaska Uninoj sestri, ali je i priveden na saslušanje. U zvaničnom saopštenju MUP stoji da mu je određen pritvor od 48 sati, te da će biti, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu.


Una je na pomenutoj mreži objavila storije u kojima je napisala šta je njena sestra rekla o suprugu.


Printskrin: Instagram/ uki_q- Sara: "Mislila sam da sam umrla, jako čudan osećaj kada sam došla sebi, čula sam ga kako je rekao 'Hvala Bogu da si prodisala, ubio bih se da se nisi probudila' "- napisla je Una na svom Instagram profilu i dodala:


- Inače, nakon što ju je pretukao, on je odvezao u hitnu, Saru i bebu, ostavio kola ispred i pobegao, posle smo saznali da se krio u žbunu dok mu nisu došli otac i brat - tvrdi Tiktokerka.


- Sara ga je molila da je odveze u bolnicu i govorila mu da neće nikome ništa reći - napisala je Una, na šta je on, kako tvrdi, odgovorio:


- Ma vidi se da sam te davio - napisala je ona.


Una je objavila i snimak na kom se vidi kako je ćerka njene sestre drži za prst, te napisala da je "majušna dobro" i zahvalila se svima na brizi.


Ona je potom objavila i snimak sestrinog kućnog ljubimca, mačke, koja je bila preplašena da izađe iz svoje kućice.

Izvor: Telegraf.rs


Σχόλια


bottom of page