top of page

MC Stojan pocepao 2.000 evra! Pobesneo, pa makazama isekao patike

Čim je čuo za sporni potez poznate modne kuće, rešio je da odreaguje

ATAImages/Antonio Ahel


MC Stojan se, sudeći po njegovim objavama na TikToku, pridružio velikom protestu protiv modne kuće „Balensijaga". Zbog sporne kampanje na koju su odreagovale i brojne svetski poznate ličnosti, naš pevač je makazama isekao dva para patika ovog brenda.


- Zbog promovisanja užasnih stvari vezanih za decu, pridružujem se i najoštrije osuđujem „Balensijagu" - poručio je on, pa pokrenuo i pravu lavinu komentara.Mnogi su oni koji su mu čestitali na ovom potezu. Uništio je na ovaj način oko 2.000 evra, kako je samo jedan par platio barem 1.000.


Pevač i reper je baš pobesneo kada je saznao za skandal modne kuće. Naime, oni su izbacili novu kolekciju dečijih ranaca u obliku medvedića, ali sa sve sado-mazo rekvizitima. Ovo je ceo svet šokiralo, a posebno modne znalce koji su veliki ljubitelji baš ovog brenda.


„Balensijaga" je zatim hitno povukla kolekciju i izvinila se javnosti.

Podsetimo, Jelena Karleuša je takođe odreagovala na ovaj „cirkus" od naših ličnosti. Međutim, pošto je istakla kako se kuća izvinila i da nema potrebe nastavljati haos - i sama se našla na tapetu javnosti.


Izvor: 24sedam.rs

Comments


bottom of page