top of page

Marija Mikić se nedavno porodila, a sad otvorila dušu: "Plašim se nekih situacija"

- Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim 4-5 sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen verovatno - rekla je Marija


Printskrin/instagram/wwwmarijamikiccomPevačica Marija Mikić od petog meseca trudnoće ne radi i kako kaže, uželela se mnogo publike te jedva čeka da zapeva, a za to vreme će ćerku čuvati tata ili baka.


Naime, pevačica je otkrila kako se oseća nakon prođaja kao io koliko ju je promenila uloga majke.


- Osećam se presrećno. To je ono prvo i najvažnije. Onda sledi umor, nespavanje, više ne znaš da li vladaš svojim telom i umom, ali ono najbitnije, ispunjeno, voljeno i srećno - rekla je Marija i dodala.


- Mene je toliko promenila da ne znam zapravo ko sam bila pre nego što sam postala majka. Gledanje na svet, odgovornost, požrtvovanost, sve. Naravno nabolje. Nikada se nisam osećala bolje u svojoj koži i lepše - rekla je pevica i otkrila kako se Joca snalazi u ulozi oca kao i da li dele sada poslove.

- Joca već ima sina iz prvog braka i ništa od ovoga mu nije strano. Jedino što kaže da mu je sve kao da je prvi put jer je u pitanju devojčica i da drugačije gleda i na sebe i na nju. Mnogo je dobar i brižan, baš kako sam ga i zamišljala. Delimo naravno. Ja sam žena malo starijih shvatanja, pa mislim da postoje "ženski" poslovi i u to mu ne dam da se meša. Sve ostalo oko bebe je na ravne časti. Dobro, malo više u maminu korist, ali tata pomaže puno.


Na pitanje čega se plaše kada je roditeljstvo u pitanju i šta trenutno najteže pada njoj i njenom partneru Marija kaže:


- Plašim se nekih situacija kojim neću moći da vladam. Za početak se plašim kada prohoda pa kad krene da pada. Šta ako ne budem tu u datoj milisekundi? Onda kažem sebi: “Pa svako je dete palo nekada.” Onda mi na red dolazi kada položi vozački sutra na primer pa vozi kola. Ufff, plašim se svega onoga zbog čega je mene moja majka smarala u određenim periodima odrastanja.


- Možda ću zvučati sebično, ali jako sam velika spavalica i najteže mi pada taj prekid sna kada se beba budi jer je gladna. Mislim da sada ne mogu ni da zamislim da spojim 4-5 sati da odspavam. Probudila bih se kao Supermen verovatno.Foto: Instagram/wwwmarijamikiccomA kako se Marija uskoro vraća nastutima ona je otkrila koliko su joj nedostajali muzika i publika, kao i ko će joj čuvati bebu dok ona bude nastupa.


- Puno! Nisam pevala od petog meseca trudnoće. Toliko mi sve nedostaje da sam trudna snimala pesme i spotove. Ljudi su mi govorili da se smirim, ali ja jednostavno imam tu energiju koju moram da izbacim i mislim da bih bila nesrećna da to nisam izgurala kako sam zamislila. Jedva čekam prvi nastup i da kad kažem: "ŠTA" publika nastavi da peva umesto mene - rekla je pevačica za Blic i dodala:


- Đurđu će čuvati tata uglavnom. Baka se bori za tu ulogu jer joj je unuka glavna u životu pa nas nagovara da je čuva ona. Prepustiću da se dogovore njih dvoje ko je odgovoran za nju tih nekoliko sati ili neka se smenjuju. Meni je najbitnije da je ona voljena i na sigurnom, a sa tatom i bakom nema greške. Joj, ne daj Bože tetku da sam zaboravila u celoj ovoj priči, odrekla bi me se - završila je Marija Mikić.Izvor: Telegraf.rs

Comments


bottom of page