top of page

Marija Šerifović se oglasila nakon drugog stravičnog masakra: "Jel može sad vanredno stanje?"

Marija je digla glas protiv nasilja i zatražila da se proglasi vanredno stanje

Printskrin: Instagram/marijaserifovic, Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nakon dva stravična masakra koji su se u roku od 48 sati dogodila u Srbiji, a u kojima je ukupno stradalo 16 ljudi, oglasila se Marija Šerifović.


Naime, kako prenose domaći mediji masovni ubica je nakon svađe u školskom dvorištu otišao kući po oružije kojim je otvorio paljbu na ljude koji su sedeli na klupama, a zatim nastavio krvavi pir i odvezao se nekoliko kilometara dalje gde je pucao u ljude koji su nameštali ogradu, kao i u ljude na pikniku koji su sedeli oko logorske vatre.


Policija je u masovnoj akciji celu tragala za počiniocem koji je usmrtio 8, a ranio 13 osoba i koga je pronašla u Kragujevcu i uhapsila, a pevači i pevačice šokirano su delili objave na svojim društvenim mrežama.


Mnoge ličnosti sa estrade se oglašavaju na društvenim mrežama, a jedna od najpoznatijih po britkom jeziku jeste Marija Šerifović.


- Jel može sad vanredno stanje?! – zabrinuto i ljuto je napisala Marija Šerifović kojoj su se pridružile i ostale kolege poput Ivane Pavković, Aleksandre Bursać, Jelena Gerbec i Sanje Maletić.

Printskrin: Instagram/marijaserifovic


Izvor: Telegraf


留言

無法載入留言
似乎有技術問題。請重新連線或重新整理頁面。
bottom of page