top of page

Lukas najavio novogodišnji nastup u Beogradu: Progovorio o megalomanskim honorarima, pa otkrio ovo..

Pevač obećao dobro raspoloženje i provod za pamćenje

ATAImages/ Antonio Ahel

Pevač Aca Lukas danas je održao konferenciju za medije povodom novogodišnjeg nastupa u jednom luksuznom prestoničkom hotelu.


Godinama se u medijima pominju megalomanski honorari koje pevači uzimaju za doček, a Lukas sada otkriva da li tu ima istine.


- 30 do 40 puta veće honorare uzimaju pevači, (smeh) Šalim se, ne znam koliko tačno uzimaju, ja zarađujem, ne uzimam nikome ništa. Neču vam reči koliko ja uzimam.


ATAImages/ Antonio Ahel


- Ko god bude došao na ovaj doček, sjajno će se provesti, znate kako radimo, znate da ja najviše volim takve svirke da radim, kad su stolovi, još kad su okrugli i ima šta da se jede (smeh)... Volim ja te koncerte u "Areni", ali ovo je nešto u čemu smo najbolji - rekao je Lukas koji je najavio da će repertoar biti šarolik.


- Naravno ja volim da pevam i sviram na događajima kao što je Nova godina, duže ćemo svirati, naravno. A repoertoar će biti od Nirvane do Silvane, što se kaže - najavio je Lukas.


ATAImages/ Antonio Ahel


S obzirom da će mnoge njegove kolege nastupati za doček u Beogradu, pevač ističe da bi jedino otišao na nastup kolege Ace Pejovića, sa kojim se i privatno druži.


Izvor: Telegraf.rs

bottom of page