top of page

Lukas izrazio želju da ga Janketić glumi u dokumentarnom filmu, a glumac ga odbio: Otkrio i razlog

- Film ima odličan potencijal, a mnogi ga potcenjuju jer se bavi estradom - rekao je glumac


Slika: ATA Images


Marko Janketić trebalo je da igra folkera u ostvarenju "Kafana na Balkanu", ali je u poslednjem trenutku odustao, a sada i otkrio svoje razloge za tu odluku.


Kako je ispričao Janketić, ekipi će biti teško da pronađu glumca koji će odigrati Lukasa, jer isti mora da ima...


- Lukasa mora da odigra neko ko ima m**a. Onaj ko bude izabran umesto mene, taj zadatak treba da odradi hrabro i sa m***ma. Film ima odličan potencijal, a mnogi ga potcenjuju jer se bavi estradom. Aca živi jedan 'rokenrol' kao malo ko u ovoj zemlji, a to je uzbudljivo za ekranizaciju. Lukas je rekao da ne očekuje da ga u filmu prikažu kao Nikolu Teslu ili Novaka Đokovića, već kao čoveka od krvi i mesa - priča Janketić i dodaje da nikako nije uspeo da uskladi svoje slobodne termine sa snimanjem filma o Lukasu:


- Nisam pobegao od tog filma zbog nekog hira, niti sam odbio ulogu, prosto nismo mogli da uskladimo termine. Ranije sam potpisao ugovor o snimanju serije "Pasjača", koja će se raditi u isto vreme kada i "Kafana na Balkanu", tako da nisam uspeo da stignem na obe strane. Držim do etike i ako sam već potpisao ugovor za jedan projekat, ne mogu da odustanem.


Marko kaže da mu je žao što neće Lukasa ovekovečiti na filmskom platnu, jer veruje da bi mu dobro legla ta uloga.


- Nemam vremena da žalim za bilo čim, idem dalje. Mislim da bih se odlično snašao u ulozi Lukasa, ali šta je - tu je. Reditelju Nikoli Zdravkoviću i celoj ekipi želim mnogo sreće i da naprave dobar film i istoimenu seriju - poručuje glumac za "Informer".


Info: Telegraf.rs/Informer

bottom of page