top of page

Lepi Mića raskrinkao Dalilu i Luku: "Zajedno su i divan su par, ali otac mu nije zadovoljan izborom"

Lepi Mića bio je na žurki i potvrdio je da su Dalila i Luka bili jako bliski


Foto: Nikola Anđić, Kobra, Printskrin: Instagram/ dalila_dragojevic_official


Dalila Dragojević juče je proslavila 29. rođendan u jednoj vili sa bazenom, a kako je bila prisna s Lukom Nikolićem na istoj, mnogi misle da je on njen dečko.


Lepi Mića bio je na žurki i potvrdio je da su Dalila i bivši dečko Mine Vrbaški bili jako bliski. Interesantno je da je Mića dobar prijatelj sa Lukinim ocem.


- Oni su bili jako prisni, koliko sam ja video. Ako nije Luka, onda je Đole. Ja kažem da su oni u vezi i divan su par. Gospodin Nikolić lagano hara estradom. Ja mislim da je to peta, po mojoj evidenciji, devojka iz "Zadruge" - rekao je Mića.


On je otkrio i da se Lukin otac ne slaže s njegovim izborom.


- Ja mislim da mom prijatelju nije dobro, ali tako je to. Neće on da se meša, on je stariji čovek. Luka je mlad dečko, ništa on loše ne radi. Nikom on nije obećao da će da je ženi, kad je lepo budu zajedno, kad ne budu... Ali da voli malo po estradi da švrlja. Luka zvani estradna recka, dok njegov tata savesno, u svakom momentu priseban, radi i pravi pare. On je ozbiljan domaćim na Kosovu, Luka udara recke po estradi - kaže Mića.


On je otkrio i šta misli o Dalili i Caru.


- Dalila je našla Luku, sa njim je i ja sam video na žurki, a i fanovi puštaju preko društvenim mreža. Sa druge strane Car je bio na večeri bluda kod Deniz Dejm. Ona ne primeprema salate, nego blud i razrat. Car je bio na bludu, Dalila na svom rođendanu u opuštenoj atmosferi. Mislim da će večeras imati dosta vremena da objasne kako se izgasila na ogromna emocija i obostrana želja da budu zajedno. Jednostavno izgleda su slagali, nisu se razišli jer ne mogu da se dogovore, nego jednostavno istina je da je bilo toliko emocije ne bi našli nove partnere i menjali ih kao na traci... Posle Gringa Luka, kod Cara Maja, Deniz. Recke se udaraju na sve strane - kaže on.


Mića je ispričao još malo detalja sa Daliline sinoćnje proslave rođendana.


- Ja sam sa mojim društvom, Nebojša i još jedan prijatelj, otišli smo posle jedno dva sata i u tom momentu su ostale devojke i žene u provodu sa muškarcima, ali na jihovu žalost mislim da je većina muškaraca koji su ostali na žurki bili gejevi. Devojke su bili, za razliku od muškaraca, vesele za igru i raspoložene, možda bi one otišle dalje i prešle granicu, ali... Devojke su igrale, plesale, pokušale bi neke odnose sa muškarcima, ali ono što je ostalo mislim da njih žene ne interesuju - rekao je on za "Pink".Izvor: Telegraf.rs


Comments


bottom of page