top of page

Ko je supruga Mikija Đuričića s kojom čeka drugo dete: Obrazovana je, a evo kako su se upoznali

Radi u dve škole

ATAImages/Antonio Ahel

Miki Đuričić očekuje drugo dete sa suprugom Angelinom, a otkrio je i da će u septembru dobiti sina.


Žena sa kojom Miki širi porodicu je obrazovana i sposobna žena, koja radi kao profesorka u dve škole.

- Ona je profesor u dve škole. Proputovala je pola sveta, jako sposobna i vredna žena, a što je najvažnije, jako je pametna. Naravno da jeste žena mog života, čim sam odlučio da se oženim sa njom i da ona bude majka mog deteta. Uloga oca me je totalno promenila i shvatio sam da više nisam ja bitan, nego si srećan kada je to dete srećno. Ja sada moram da pazim na jedan ljudski život, da ne skrene sa puta, kao njegov tata - ispričao je ranije Đuričić.


Da bismo sačuvali privatnost, Miki retko priča o svom partneru/partnerki, ali je jednom prilikom otkrio kako su se upoznali.

Inače, par je odlučio da ime svog naslednika/naslednice bude poznate hrvatske zvezde Arsena Dedića, ali još uvek nisu sigurni da li će beba dobiti ime Arsen ili Arsenije, prenosi Telegraf.

- Sve su to slučajnosti. Naravno da zna ko sam, njen ćale pokojni me je gotivio... Moj prvi komšija, radi sa njenom sestrom. On radi u Domu zdravlja, a njena sestra je doktor u Pećincima. Šta je slučajnost?! On se oženio sa njenom sestrom i ove godine su dobili blizance, ovom prilikom im čestitam. Kuća do kuće smo inače, odrasli smo zajedno - ispričao je Miki.

Izvor: 24sedam


bottom of page