top of page

Ko je Mina, lepa žena Nemanje Nedovića koju su navijači užasno izvređali

- Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad - ispričao je jednom prilikom Nemanja

Foto: Instagram/minamilutinovic


Veliku pažnju javnosti privukla je scena iz Štark arene od prošle noći, kada su navijači Partizana vređali suprugu košarkaša Crvene zvezde Nemanje Nedovića, Minu Nedović.


Nemanja je nakon izgubljene utakmice rekao kako su grobari "bili tihi" i da ništa nije čuo, čime je želeo da stavi do znanja da ga to nije dotaklo.


A ko je, zapravo, lepa Mina?


Mina nosi devojačko prezime Milutinović i uvek je važila za jednu od najlepših Srpkinja. Rođena je 26. januara 1995. godine i odrasla je u Smederevskoj Palanci. Mina je 2012. godine pobedila na takmičenju "Miss World Next Top Model" u Bejrutu. Srpskoj javnosti postala je poznata kada se pojavila u spotovima Saše Kovačevića za pesme "Slučajno" i "Noć do podne". Uvek je priželjkivala da joj se dogodi saradnja sa brendom Dolce & Gabanna.


Mina je imala samo 19 godina kada je započela vezu sa Nemanjom, koji je od nje stariji 3 godine. Upoznali su se na leto 2014. godine, a o svojoj ljubavi uvek su najlepše pričali.


- Bilo je leto, Nemanja je bio sa svojim društvom, a ja sa svojim. Te godine je bio povređen i nije mogao da igra za reprezentaciju. Nakon tog našeg prvog susreta prošlo je nekoliko dana i počeli smo da se čujemo. On je baš tada išao u Ameriku na preglede, i kad se vratio, dogovorili smo se da se vidimo i upoznamo. Ja sam tog leta upisala fakultet i pripremala se da modeling malo ostavim po strani. Nemanja je imao ugovor sa Golden stejt voriorsima na još godinu. U početku veze sve je bilo veoma komplikovano, bili smo razdvojeni, mnogo obaveza čekalo me je na državnom fakultetu. Dešavalo se da odem u Ameriku na samo četiri dana kako bismo bili zajedno - ispričala je Mina jednom prilikom za magazin Gloria.

Foto: Instagram/minamilutinovic


- Teško je naći osobu koja će da te isprati u svemu što nosi karijera profesionalnog košarkaša i da se navikne na takav život. Teško je kad dođem nervozan sa utakmice, često je sama jer dosta putujem, ali Mina ima tu sreću da je posao ne vezuje za jedno mesto i da može da radi i bude sa mnom. Ja sam nju upoznao kad je imala 19 godina i njeno prvo pitanje je bilo 'Je l’ ti moraš na svaki trening da ideš?'. Brzo sam joj objasnio, adaptirala se i odlučila da želi da bude sa mnom kroz sve to, s te strane je i meni sve olakšano. Mislim da je ta mladost tome doprinela, negde sam je formirao kao osobu - kazao je svojevremeno Nemanja za Mondo.


- Sećam se prve godine kad smo se upoznali, bio sam u Valensiji, a ona je često putovala u Beograd i bio sam ljubomoran bukvalno kad izađe u grad. Ne mogu da spavam dok mi se ne javi da je došla kući. Onda sam se vremenom iskulirao jer mi je pokazala da nemam šta da brinem. Samo ta godina je bila kritična, ali naučili smo da imamo poverenja jedno u drugo - iskren je bio tada Nemanja.


Mina i Nemanja su 2020. godine sklopili građanski brak i organizovali intimno slavlje u najužem krugu, a prošlog vikenda venčali su se i u crkvi i napravili veliko svadbeno veselje.


Lepa Mina uvek je isticala da Nemanja obožava da je iznenađuje i da mu to odlično ide. O njihovom venčanju ovako je pričala:


- Ništa se drastično nije promenilo, ako uzmemo u obzir da nas dvoje dugo živimo zajedno, najviše zbog prirode njegovog posla. Da bi naša veza opstala, bila sam prinuđena da pratim Nemanju na putovanjima, tako sam i provodila najviše vremena s njim, gde god da je to, pa se u tom smislu ništa nije promenilo. Veoma poštujemo instituciju braka, uživamo u svakom danu koji provodimo zajedno. Srećni smo i ponosni na naš odnos i što se on tako lepo gradio, te sve ide kako treba - kazala je u intervjuu za Story 2021. godine.


Koliko se međusobno podržavate i da li ste ponosni na ono drugo zbog njegovih dostignuća?


- Jedno drugom smo najveća podrška i sigurno sam Nemanjin najveći fan, kao što je i on moj. Divim mu se, uz njega sam uvek, trudim se da ga motivišem i da mu olakšam šta god mogu. Nema ništa lepše od toga kad imate nekog ko je uz vas u lepim momentima, ali i u najtežim.


Koliko Nemanji prija da ima tako lepu i uspešnu ženu pored sebe?

- Sigurno da prija. Često ističe da je ponosan na mene i srećan zbog mog uspeha jer vidi koliko se žrtvujem i koliku želju imam za napretkom. Prija mu i voli da me pohvali. Udeljuje mi komplimente stalno.


Koje njegove kvalitete najviše cenite, a koje on vaše?


-Najviše kod njega cenim to što je dobar čovek. Neiskvaren je, voli da usrećuje druge ljude, nikad nisam čula da ogovara i uvek gleda svoja posla. On često ističe da kod mene voli to što sam brižna, što ne dam na svoju proodicu i prijatelje i ceni to što sam lojalna.


Da li su sitne čarke i nesporazumi sastavni deo života, rešavate li ih lako i ko prvi popušta kada dođe do svađe?


- Pored sitnih nesuglasica koje svaki normalan par ima, kod nas je trenutno najveća frka oko igranja igrica, za koje on nema meru i granicu, a ja, opet, nemam razumevanja. Nikada nismo imali neki veći problem i drago mi je zbog toga. Oboje smo jako tvrdoglavi. Nemanja bi vam rekao da je on zapravo nepopustljiv, a ja ću vam reći da ja nikad ne popuštam (smeh). Neka bude da sam ja istrajnija u tome (smeh).


Mina se porodila 3. juna 2023. i na svet je donela devojčicu kojoj su dali ime Talija, koje je nastalo od latinske reči "thalia" što znači cvetanje, bujanje. Negde se prevodi i kao "sreća".


Izvor: Telegraf

bottom of page