top of page

Ko je bio Mirko Rašić (33), jutjuber i mehaničar čije je beživotno telo pronađeno u Surčinu

Mirko je radio ono što je zaista voleo i trudio se da bude najbolji u tome

Printskrin: Youtube/mirkorasic


Poznati jutjuber i automehaničar Mirko Rašić (33) nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, saznaje "Telegraf.rs".


Od devete godine radio je sa ocem, a bio je i popularni jutjuber iz oblasti mehanike i automobilizma.

Mirko je radio ono što je zaista voleo i trudio se da bude najbolji u tome. Njegovo nesebično deljenje stručnog znanja i način interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku.

Printskrin: Youtube/mirkorasic


Pristup publici kao "čovek iz naroda" razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko je imao ogroman uticaj na neke nove klince koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140. 000 pretplatnika.


Poslednji video na svom kanalu na Jutjubu objavio je pre dva dana:


Podsetimo, obešeno telo Mirka Rašića je pronašao njegov kolega, s kojim je navodno trebao da se vidi. Istraga će zvanično pokazati da li je reč o samoubistvu.


SOS telefon za pomoć


Ukoliko se loše osećate, imate loše misli ili ukoliko vam je potrebna pomoć posle gubitka drage osobe u ovakvim situacijama, ovde su brojevi telefona, gde vam stručnjaci mogu pomoći.


Svaki trenutak u životu je dragocen, ne predajte se.


Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".


Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.


Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.


Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.


Izvor: Telegraf.rs

Commentaires


bottom of page