top of page

Karić na telu nosi tragove najveće ljubavi: Stefan se skinuo, pa pokazao posvetu i misteriozni broj

- Mene svuda prati taj broj - rekao je on

Stefan Karić/Foto: ATA Images


Najveća ljubav Stefana Karića bila je Dijana Milojković, koja je pre četiri godine izgubila bitku protiv raka i napustila ovaj svet.

Stefan često spominje Dijanu i, zbog svoje duboke ljubavi prema njoj čak i nakon njene smrti, odlučio je da ostavi trag na svom telu.


Karić provodi vrele dane na jahti, pa je nedavno pozirao u minimalnoj odeći, pri čemu su njegove tetovaže došle do izražaja.


Posebno je privukao pažnju ljudi broj 22, o kojem je on pričao u rijalitiju.


- Mene svuda prati taj broj 22. Vezano i za Dijanu i za sve. Imam istetovirano 22 ovde... Kad sam bio mlađi viđao sam non-stop 22, 22... S jednim drugom sam blejao, nismo imali love, imao sam 500 din i odemo do kazina i stavim na dva 22 po 250 dinara. I dobijem - naježio je Stefan sve svojom pričom.


- Upoznam se s Dijanom 22. Ona 22. saznala da ima kancer. 22. preminula. 22. joj se rodi bratanica koja se zove Dijana isto, 20 dana pre nego što je ona umrla. Na taj dan kad je ona preminula, tri godine pre toga je stavila sliku na Instagramu, skrinšotovala ekran, 22. jul...i meni kao "zzz", bili smo nešto u svađi... Znala je da je to moj broj. Zamisli, na taj dan baš - ispričao je Stefan.


Sa druge strane, primećena je i tetovaža Dijaninih očiju koja je gotovo u prirodnoj veličini.

Na Stefanovom telu se nalazi mnoštvo tetovaža, a jedna od njih nosi jasnu poruku za sve.

Foto: Instagram/steffan_kariic

Izvor; Telegraf



bottom of page