top of page

Indi opet zabrinula:U razmaku od 10 dana drugi put završila u bolnici,oglasila se iz operacione sale

Aktualisiert: 25. Jan. 2023

Iako prošlog puta nije otkrila zbog čega je završila u bolnici i na infuziji, već je samo objavila fotografiju na kojoj izgleda iscrpljeno i bolesno, ni ovog puta nije detaljisala

Printskrin: Instagram/indy_ara_indira, /indy_aradinovic


Indiri Aradinović Indi je ova godina počela dramatično s obzirom da je već drugi put završila u bolnici, odakle se i sada oglasila na Instagramu.


Posle samo deset dana pevačica je otkrila da je završila u operacionoj sali, te time ko zna koji put zabrinula fanove i pratioce.


Iako prošlog puta nije otkrila zbog čega je završila u bolnici i na infuziji, već je samo objavila fotografiju na kojoj izgleda iscrpljeno i bolesno, ni ovog puta nije detaljisala, ali čini se da je u pitanju povreda prsta na ruci.

- Jedan jako težak dan je iza mene...Sve bolje prođe uz prave ljude i prijatelje - napisala je Indi prošlog puta, a sada je na krajnjoj objavi uz sliku zavijenog prsta samo poručila:


- Sada je sve ok.

Printskrin: Instagram/indy_aradinovic


Podsetimo, Indi se u oktobru prošle godine tajno udala za biznismena iz Danske, pa od tada živi na relaciji Danska - Srbija. Nakon udaje je rekla da se nije mnogo toga promenilo u njenom životu otkako nosi burmu, a izjavila je i da voli svog supruga najviše na svetu te demantovala priče o razvodu koje su kružile nakon što je obrisala njihove zajedničke fotografije s Instagrama.


Pevačica je posle operacije smanjenja želuca drastično smršala, a operacija ju je umalo koštala života i posledice i danas oseća.

Printskrin: Instagram/indy_aradinovic


Izvor: Telegraf.rs
댓글


bottom of page