top of page

Hit reakcija Željka Šašića, jer je saznao da mu je ćerka došla na nastup:Organizacija bez mog znanja

Njihov, kao i njegov odnos s bivšom suprugom, često intrigira javnost

ATAImages/Antonio Ahel


Odnos Željka Šašića i njegove ćerke Sofije, koju je dobio u braku s bivšom Sonjom Vuksanović, često je tema svih razgovora. Od toga koliko su ili nisu bliski, pa sve do toga koliko je on tačno prisutan u njenom životu posle razvoda, mnoge je uvek zanimalo.


Sa druge strane, odnos sa Sonjom tek je ono što intrigira - često se navodilo kako je njoj posvetio poznatu „Ona je priča života moga" u kojoj je, inače, imala glavnu ulogu. Pred jedan nastup, a u razgovoru s „Premijerom", dotakao se tih odnosa, pa u neku ruku ispričao kako trenutno „ne vladaju nikakve turbulencije".


- U životu shvatite da smo možda bili mladi i nismo bili spremni na sve što brak nosi - počeo je on, pa se dotakao Sofije, zbog koje je pred sam jedan nastup imao tremu.


„Brinem..."


- Tu je večeras... Nisam strog otac. Ona je dobro dete, to jest, devojka. Večeras je tu sa pratnjom i društvom, imam tremu, nije me dugo slušala. Nije mi rekla da će doći, rezervisala je to bez mog znanja. Kao svaki roditelj joj skrećem pažnju na stvari koje je čekaju u životu. Znam šta su njene godine i koliko god ona bila zrela, brinem - otvorio je dušu on u pomenutoj emisiji.


Izvor: Telegraf.rs


Σχόλια


bottom of page