top of page

Halid Bešlić se borio za život: Posle saobraćajne nezgode stavljen je u veštačku komu

On je nedugo posle nesreće, kada se oporavio, svakog dana prolazio pored mesta gde se sve dogodilo


Foto: Telegraf


Pevač Halid Bešlić je pre više od jedne decenije imao tešku saobraćajnu nezgodu, koju je jedva preživeo, a iako je imao posledice zbog toga što se dogodilo, pevač je na nečemu zahvalan.


Kako je jednom prilikom ispričao, ta saobraćajna nezgoda uticala je na tok njegove karijere.


- Svaki dan prolazim pored mesta gde sam doživio nesreću. Stalno pomislim da li je tada nešto moglo da se promeni. Imam posledice što ne vidim na jedno oko, ali ostalo sam sanirao. Vreme brzo prolazi, stižu me godine, refleksi zatuplju - pričao je Halid posle nezgode, pa dodao:


- Voleo bih da se to nije desilo, a možda je to i dobro jer otada sam prestao da pušim i to je vrlo bitno za moju karijeru. Kad su me odvezli u bolnicu i stavili me u veštačku komu, dobio sam vodu u plućima. Imao sam loš imunitet. Nastala je borba za moj život. Izgubio sam jedno oko, ali sam dobio pluća kad su mi izbacili svu tu vodu. Pevač je, inače, nedavno imao zdravstvenih problema, kada je završio u bolnici zbog operacije srca. Njemu su tada ugradili dva stenta. Na sreću, iako je situacija po njega bila stresna, sve se dobro završilo, pa je Bešlić uskoro počeo i da nastupa.


Izvor: Telegraf.rs

Kommentare


bottom of page