top of page

Glumac kroz suze govorio o teškom životu: "Majka mi je umrla na rukama,bio sam beskućnik u Beogradu"

"Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao", ispričao je glumac pre izvesnog vremena

Printskrin: TV Prva


Glumca Slavišu Čurovića domaća publika ima prilike da gleda u mnogim serijama, a veliku pažnju privukao je ulogom Orlanda u seriji "Igra sudbine".


Gostujući ranije u emisiji "Praktična žena" Slaviša je priznao i da je u našem glavnom gradu živeo kao beskućnik.


- Pre 6 godina kada mi je majka umrla na rukama, bila je jako bolesna i bio sam beskućnik ovde u Beogradu i da nisam imao divne prijatelje Sergeja Ćetkovića, Borisa Bulića, Danila Bećkovica i još neke divne ljude, da nisam njih imao ne bih opstao. Tad sam se i razveo - rekao je tada Slaviša i dodao:

- Verovatno bi se prosečan Amerikanac u toj situaciji sa 36 godina bacio sa terase i završio posao.


U jednom trenutku glumcu su pokazali fotografiju majke, a on je briznuo u plač.


- Jako mi je teško, ona je mlada otišla, molim vas oprostite - rekao je kroz suze i nakon pauze nastavio:


- Slab sam na dve osobe u životu, na moju majku i ćerku, a ćerka ima istu sudbinu istu... Majka je bila najbolji čovek na svetu... Otišla je sa 60, nikada nije imala mira, sve što je imala ostavila je mojoj ćerki.

Printskrin: TV Prva


Slaviša je u braku sa koleginicom Tijanom Čurović, a kako otkriva, njegova bivša supruga i majka su se odlično slagale:


- Rekla mi je u testamentu majka: "Znaš šta sine, ti si najbolji čovek, ali usta služe da zadrže jezik, tako da ne pričam previše"... Bili smo jako bliski, znas da se svekrve i snahe ne podnose, ali moja bivša žena je molila moju majku da živi sa nama - eto to nikad nisam čuo - rekao je on pre dve godine i osvrnuo se na razvod kroz koji je prošao:


Izvor: Telegraf.rs

bottom of page