top of page

Evo zbog čega se Sandra Afrika naljutila na Đanija: Folker nije hteo da podeli bakšiš sa njom?

Navodno, Đani nije želeo da podeli novac sa Sandrom na ravne časti

Foto-montaža: Kobra, Telegraf.rs


Sandra Afrika nedavno je otkrila da nije u dobrim odnosima sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem, ali nije želela da kaže zašto.


Kako su mediji navodili, pevačica se naljutila na folkera tokom zajedničke turneje u Americi i to zbog novca.

Navodno, Đani je odbio da podjeli bakšiš sa Sandrom na jednak način.

- Sandra i Đani napravili su super atmosferu na toj svadbi. Gazda je tokom pauze došao do Đanija i dao mu kovertu u kojoj je bilo 20.000 evra. Rekao mu je da su gosti i on jako zadovoljni kako su odradili posao i da od tih 20.000 evra pola uzme za sebe, a pola za Sandru i da joj da. Osim toga, čovek ih je darivao i sa dva zlatna lanca - po jedan za svakoga za njih. Kad je došlo vreme da se sravne računi, Trajković je mlađoj koleginici dao samo 5.000 evra, dok joj lanac nije ni spomenuo - kaže izvor i dodaje:


- Kad su muzičari rekli Sandri da ju je Đani slagao i uzeo više para za sebe, ali i da joj nije dao zlatni lanac, ona je pobesnela i odmah otišla do njega i počela da viče da je ološ i da treba da ga bude sramota da u tim godinama radi takve stvari i da se blamira. Đani se bio baš zbunio. Sav se zacrveneo od stida što je uhvaćen u laži. Pokušao je da se opravda, ali ga ona nije slušala. Od tada ga je blokirala i odlučila da s njim prekine kontakt. Užasno je razočarana i povređena - kaže on za Kurir.


Pokušali smo da kontaktiramo Sandru, ali nije odgovarala na telefonske pozive. Međutim, nedavno je potvrdila da su njihovi odnosi narušeni.

- Tačno je da sa Đanijem nisam u dobrim odnosima i zato i nisam bila na svadbi kod njegovog sina. Ne bih detaljisala. Ja sam neko ko ne dira nikog prva i ne provocira. Nisam kao ostale kolege da mu ćutim na neke stvari. Boli me apsolutno uvo da mu ćutim - rekla je Sandra.


Inače, pre nekoliko dana smo sreli Đanija na jednom događaju i upitali smo ga da li je istina da on i Sandra ne razgovaraju. On je demantovao te tvrdnje i rekao da su u dobrim odnosima.

- Ne znam ko širi te priče. Sandra Afrika i ja pričamo. Ona je familija. To je neka dezinformacija da smo se posvađali koja se širi. Bili smo i u Americi zajedno na turneji, sve je bilo super. Ne znam da se naljutila na mene, ja se nisam naljutio na nju, i to je bitno. Neću više o tome. Ja sam sa svima super - rekao je Trajković.


Izvor: Telegraf
bottom of page