top of page

Desingeroca obukao odelo, i imitirao Draška nakon otkazivanja koncerta

"Nakon manipulativnog obraćanja gradonačelnika Banja Luke, ja sam bo primoran da obučem isto odelo i da pričam smirenim glasom", istakao je on

Foto: Instagram/lulepljugica, Tanjug/Srna/Borislav Zdrinja

#

Gradonačelnik Banja Luke, Draško Stanivuković otvoreno je istakao da ne odobrava koncert Desingerice (Dragomira Despića) i Pljugice (Luke Bijelovića) koji je trebalo da se održi.


Dedingerica je obukao odelo, te je na svoj način odgovorio gradonačelniku.


- Nakon manipulativnog obraćanja gradonačelnika Banja Luke, ja sam bo primoran da obučem isto odelo i da pričam smirenim glasom. Sada je pitanje da li se ja obraćam gradonačelniku Banja Luke ili se obraćam novopečenom tiktokeru u fazi rasta i velikom željom da postane poznat preko naših leđa, da skupi broj pratioca preko naših leđa ili možda da skuplja političke poene. Da li jednom gradonačelniku treba prepucavanje preko Tik Toka, da li mu trebaju neke afere. Ja nisam uzeo da sve to kačim na svojim nalozima jer ja svoje naloge ne zloupotrebljavam. Ja mnogo veću podršku imam nego što će bilo ko da ima za svoju političku karijeru. Breskvica je pokazala svaku pravu vrednost u Banja Luci i pokazala je kako jedna devojka treba da se ponaša. On samo želi reakciju da bi postao što bolji tiktoker - rekao je on, pa dodao:
bottom of page