top of page

Dejan Dragojević dobija jezive poruke zbog prelaska u islam: "Postite, a psujete mi sve..."

Kako je istakao, on tvrdi da je na meti nevernika, a svoje argumente, podelio je sa pratiocima na Instagramu

Printskrin: Telegraf TV


Dejan Dragojević na svojim društvenim mrežama nedavno je otkrio da je prešao u islam, a bio je i na hodočašću u Meki, a sada se i javno obratio ljudima koji ga napadaju gotovo svakodnevno.

Po povratku u Srbiju Dejan se suočio i sa zluradim komentarima na koje nije hteo da ćuti.


Kako je istakao, on tvrdi da je na meti nevernika, a svoje argumente, podelio je sa pratiocima na Instagramu.


- Čitao sam vaše komentare. Vaše neverovanje je veće od vaših verovanja. Ako ti znaš da ti je post, a uzmeš opsuješ sve znano i neznano, vređaš i raspravljaš se danima u komentarima. U šta ti veruješ onda? Šta tebi sneta u šta ja verujem, kad me ti na post vređaš. Ljudi koji veruju, njih ne interesuje šta je rekao Dejan. Nevernici su se probudili jer ne veruju u svoje, a smeta im sve drugo. Žao mi je - rekao je Dejan Dragojević.

Printskrin: Instagram/dejan.dragojevic


Da podsetimo, u domaćoj javnosti pojavila se vest da je Dejan promenio i ime u Zijad, što je pobednik "Zadruge" demantovao.


- Babe i dede uvek komentarišu, moraš da se zoveš Ismet, Asmer, Esmin. U suštini ti ne moraš da promeniš ime, niti ću ikada promeniti ime. Znaš koji je osećaj kad usred Saudijske Arabije, kad se ja predstavim "Zdravo, moje ime je Dejan, ja sam iz Srbije", odmah vide kao, Dejan iz Srbije u Meki. Vrata su ti svuda otvorena da idem preko reda. Neću lagati, rekao bih da sam promenio ime. Jedina dva imena koja su mi zvučna i koja mi ostavljaju utisak su Abdulvahab ili Vehab, to je ono kada nekoga zovu vehabijom, to je čovek koji je širio šerijat u islamu, a drugo ime je Zulkarnejn.


Izvor: Telegraf.rs
Comments


bottom of page