top of page

Darko Lazić želi sa Katarinom porodicu: Ako Bog da sledeće godine da dobijemo dete

- Ne puštam je više - rekao je on

Foto: ATAImages/Amir Hamzagic


Pevač Darko Lazić iza sebe ima jedan neuspešan brak i dve veridbe, a trenutno uživa u ljubavi sa Katarinom, devojkom koju je voleo pre Ane Sević.


Njih dvoje su bili ludo zaljubljeni, a pevač je posle njihovog raskida uplovio u brak sa Sevićevom. Par je posle 10 godina obnovio ljubav, a kako je istakao, nju želi kao svoju životnu saputnicu, a priželjkuje sa njom i sledeće godine da osnuje porodicu.


- Mi jedno drugome želimo samo ljubav, ništa više i poštovanje. Kaća nije materijalista, nismo pričali o poklonima. Volim decu, ako Bog da sledeće godine dobijem dete. Kaća moju decu gleda kao decu svoje sestre, ko sa njom ne može taj je budala. Zaista sam se smirio - rekao je Darko ističući da se on i Katarina ne razdvajaju.


- Kaća uvek dolazi po mene, da. Hvala Bogu, bili smo na odmoru dve nedelje, sada počinjemo dosta da radimo pred Novu godinu. Za doček sam u Beogradu, nastupam sa Andreanom Čekić, kod nas će biti najbolji provod - rekao je folker za Blic, te je dodao da li će i Kaća biti sa njim za doček:


- Naravno, bez Kaće nigde. Ne puštam je više.


Podsetimo, Lazić iz braka sa Anom Sević ima ćerku Lorenu, a iz veze sa Marinom Gagić sina Alekseja.


Izvor: Telegraf.rs

bottom of page